Hoe Mms Vanaf Je Telefoon Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Vanaf Je Telefoon Te Bekijken
Hoe Mms Vanaf Je Telefoon Te Bekijken

Video: Hoe Mms Vanaf Je Telefoon Te Bekijken

Video: Hoe Mms Vanaf Je Telefoon Te Bekijken
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, April
Anonim

MMS is een multimediabericht, of liever een bestand met een afbeelding, video of geluid. Niet alle mobiele telefoons zijn uitgerust met deze functie en het afspeelformaat van de verzonden bestanden kan verschillen. Het verzenden en ontvangen van MMS gebeurt via internet, maar u hoeft er niet steeds opnieuw verbinding mee te maken, de verbinding voor inkomende en uitgaande MMS wordt automatisch tot stand gebracht.

Hoe mms vanaf je telefoon te bekijken
Hoe mms vanaf je telefoon te bekijken

Noodzakelijk

telefoon, toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om de inkomende MMS te bekijken, moet u naar het telefoonmenu gaan. Op veel mobiele apparaten bevindt de actieve menutoets zich onderaan het scherm.

Stap 2

Selecteer vervolgens het tabblad "Berichten", dat meestal wordt aangeduid als een gesloten envelop. Klik op dit punt op "Inbox" of "Ontvangen". Wacht tot de lijst met alle sms en mms opent.

Stap 3

In veel telefoons ziet MMS eruit als een afbeelding met een muzieksleutel. Klik op deze afbeelding en deze wordt geopend.

Stap 4

In sommige overvloedige apparaten is MMS een apart tabblad gemaakt. Het algoritme van acties is praktisch hetzelfde, alleen na het openen van het berichtenmenu ziet u twee items SMS en MMS.

Stap 5

Nadat u MMS hebt geselecteerd, wordt een menu geopend waarin u op "Inbox" of "Ontvangen" moet klikken. De eerste berichten op de lijst zullen de laatste zijn die op uw telefoon aankomen.

Aanbevolen: