Video's Op Internet Bekijken Vanaf Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Video's Op Internet Bekijken Vanaf Uw Telefoon
Video's Op Internet Bekijken Vanaf Uw Telefoon

Video: Video's Op Internet Bekijken Vanaf Uw Telefoon

Video: Video's Op Internet Bekijken Vanaf Uw Telefoon
Video: Streamen naar TV vanaf mobiel/tablet! 2024, April
Anonim

Wat een vooruitgang is er gekomen! Een klein stukje plastic gevuld met elektronica kan tegelijkertijd bellen, brieven versturen, foto's maken en zelfs video's opnemen. Moderne telefoons kunnen bijna alles. Zelfs video's uitzenden op internet.

Video's op internet bekijken vanaf uw telefoon
Video's op internet bekijken vanaf uw telefoon

Noodzakelijk

Mobiele telefoon geïnstalleerd door Flash player, persoonlijk account op Vkontakte sociaal netwerk of op YouTube

instructies:

Stap 1

Koop een geschikte telefoon die de installatie van de speler ondersteunt. Om dit te doen, kunt u het model van uw mobiele telefoon invoeren via een zoekopdracht op internet en de beschrijving ervan bekijken. Zo voorkom je dat je tijd en moeite verspilt aan het installeren van ondermaatse of ongepaste programma's.

Stap 2

Configureer uw telefoonnummer vooraf voor een onbeperkt tariefplan om hoge verkeerskosten te vermijden, aangezien het downloaden en bekijken van videobestanden veel tijd en de hoeveelheid ontvangen informatie kost. Een duur tariefplan van uw telecomoperator zal een duidelijke hinderpaal worden om deze functie te gebruiken, aangezien het constante gebruik van internet het saldo van uw telefoon aanzienlijk zal leegmaken.

Stap 3

Log in op uw persoonlijke account op het sociale netwerk Vkontakte of op YouTube. Open daar het tabblad met persoonlijke video's, waar video's en bestanden worden opgeslagen.

Stap 4

Klik op het gewenste bestand om het vanaf een mobiele telefoon via internet te kunnen bekijken. Daarna verschijnt een venster waardoor de geselecteerde videoclip wordt bekeken.

Aanbevolen: