Een Headset Aansluiten Op Een Sony Ericsson-telefoon

Inhoudsopgave:

Een Headset Aansluiten Op Een Sony Ericsson-telefoon
Een Headset Aansluiten Op Een Sony Ericsson-telefoon

Video: Een Headset Aansluiten Op Een Sony Ericsson-telefoon

Video: Een Headset Aansluiten Op Een Sony Ericsson-telefoon
Video: sony mw600 how to connect your mobile phone demo 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is een kenmerk van het moderne leven en bijna iedereen heeft het. Veel mensen gebruiken het meerdere uren per dag. Het gebruik van een headset helpt om de communicatie te vergemakkelijken en uw handen vrij te houden. Hoe een gadget aansluiten?

Een headset aansluiten op een Sony Ericsson-telefoon
Een headset aansluiten op een Sony Ericsson-telefoon

instructies:

Stap 1

Controleer de compatibiliteit van de headset met uw Sony Ericsson-telefoon om er zeker van te zijn dat uw mobiele telefoon is ontworpen voor gebruik met dit type headset. Laad uw telefoon en headset voor gebruik op met de wandoplader.

Stap 2

Om uw bestaande headset op uw Sony Ericsson-telefoon aan te sluiten, moet u een unieke draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand brengen. Schakel hiervoor uw Sony Ericsson mobiele telefoon in. Schakel uw bestaande voorgeladen headset in door de toets beantwoorden/beëindigen ingedrukt te houden. Nadat u een toon hoort, wordt de headset ingeschakeld, wat wordt aangegeven door een knipperende indicator erop.

Stap 3

Zoek in het telefoonmenu van Sony Ericsson het tabblad Bluetooth, voer het in en zoek naar nieuwe apparaten. Nadat de telefoon de headset heeft gedetecteerd die u wilt verbinden, moet u de twee apparaten koppelen. Bevestig hiervoor het verzoek van uw mobiele telefoon of u wilt koppelen met de aangesloten headset door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 4

Uw Sony Ericsson mobiele telefoon zal u dan vragen om de beveiligingscode in te voeren. Standaard is deze gelijk aan 0000. Voer de aangegeven code in en bevestig deze door nogmaals op de knop "Ja" te drukken. Nadat het koppelen is voltooid, wordt de gadget verbonden met uw telefoon, zoals aangegeven door de bijbehorende indicator op de headset. Na de eerste koppeling van de headset met de telefoon, zal uw mobiel de gadget automatisch vinden.

Aanbevolen: