Een Draadloze Headset Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Headset Aansluiten
Een Draadloze Headset Aansluiten

Video: Een Draadloze Headset Aansluiten

Video: Een Draadloze Headset Aansluiten
Video: 4 ways to connect wireless headphones to any TV (CNET How To) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is een draadloze headset een handig en vaak onvervangbaar ding. Het vereenvoudigt ons leven enorm. Hiermee hoef je niet elke keer de draden te ontrafelen en te beslissen waar je ze neerzet zodat ze niet interfereren. Met een draadloze headset kun je bijvoorbeeld autorijden en deelnemen aan een telefoongesprek.

Een draadloze headset aansluiten
Een draadloze headset aansluiten

Noodzakelijk

  • - draadloze koptelefoon;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon een Bluetooth-verbinding heeft. Bluetooth is het primaire "pad" waarmee een telefoon en een draadloze headset kunnen worden verbonden. Omdat het de Bluetooth-technologie is die momenteel zorgt voor een hoogwaardige en snelle draadloze verbinding van apparaten. Daarom is het zonder een Bluetooth-verbinding in de te verbinden telefoon onmogelijk om een draadloze headset aan te sluiten.

Stap 2

Zet de draadloze headset aan door de functieknop erop ingedrukt te houden. Schakel vervolgens Bluetooth in op uw telefoon en selecteer in de lijst met opties om met Bluetooth naar nieuwe apparaten te zoeken. Nadat u alle Bluetooth-apparaten binnen bereik hebt gescand, selecteert u uw draadloze headset in de lijst met gevonden apparaten.

Stap 3

Dien vanaf uw telefoon een verzoek in om een draadloze headset aan te sluiten; als uw telefoon om een koppelingscode vraagt, voert u deze in.

Stap 4

Na een succesvolle verbinding begint de headset te knipperen. Open vervolgens de lijst met gekoppelde apparaten en selecteer de eerder verbonden headset - deze werkt nu en is klaar voor gebruik.

Aanbevolen: