Hoe Onderscheid Je De Finse "Nokia" Van De Chinese?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je De Finse "Nokia" Van De Chinese?
Hoe Onderscheid Je De Finse "Nokia" Van De Chinese?

Video: Hoe Onderscheid Je De Finse "Nokia" Van De Chinese?

Video: Hoe Onderscheid Je De Finse
Video: Nokia 6610 Капсула времени из Германии. Made in Finland. Все в оригинале. Life timer 23:57 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een mobiele telefoon wil je zeker zijn van de kwaliteit. Het is altijd onaangenaam om een Chinese vervalsing te kopen in plaats van een merkartikel. En als de telefoon wordt gekocht als cadeau aan een geliefde, wordt dit verlangen vele malen versterkt. Hoe kun je bijvoorbeeld een echte Finse Nokia onderscheiden van een in China uitgebracht analoog?

Hoe Fins te onderscheiden
Hoe Fins te onderscheiden

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Controleer wat er bij de aankoop is inbegrepen. Er moeten documenten voor de telefoon en een garantiekaart zijn. Zorg ervoor dat u de IMEI-code van de telefoon vergelijkt op de sticker op de achterkant, op de verpakking, op de garantiekaart. Kies de code * # 06 # en zorg ervoor dat de telefoon origineel is.

Stap 2

Als de verkoper je niet de complete set kan leveren, onderzoek dan de telefoonhoes zorgvuldig. Het moet gelijkmatig en glad zijn, elementen mogen niet bungelen. Het deksel moet goed opengaan, maar zonder veel spanning. Zorg ervoor dat er geen ongelijkmatige, vlekkerige of slechte Nokia-labels op het voorpaneel zitten. Als je opties zoals Nokla, Anokia en dergelijke ziet, kun je vertrekken - je wordt misleid.

Stap 3

Open je telefoon en onderzoek de batterij. U moet worden gewaarschuwd door de aanwezigheid van Chinese karakters erop, wit glanzend plakken met ongelijkmatige vage letters. De originele batterij heeft meestal een grijze voering. Er moet een hologramsticker met een code op zitten. Als je wilt, kun je deze code intikken en de originaliteit controleren op de officiële Nokia-website.

Stap 4

Zet je telefoon aan en ga door het menu. Kijk of er typefouten, onjuistheden of andere tekortkomingen zijn. Zelfs de kleinste fout in het menu betekent dat de telefoon nep is.

Aanbevolen: