Hoe Onderscheid Je Een Chinese Nokia 8800

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Chinese Nokia 8800
Hoe Onderscheid Je Een Chinese Nokia 8800

Video: Hoe Onderscheid Je Een Chinese Nokia 8800

Video: Hoe Onderscheid Je Een Chinese Nokia 8800
Video: Обзор и продажа нового полнокомплектного NOKIA 8800 ARTE в 2021 году 2024, Mei
Anonim

De Nokia 8800 mobiele telefoon is een model dat vaak wordt nagemaakt. Er zijn een aantal eenvoudige stappen die u moet volgen om er zeker van te zijn dat uw telefoon origineel is.

Hoe onderscheid je een Chinese Nokia 8800
Hoe onderscheid je een Chinese Nokia 8800

instructies:

Stap 1

Controleer eerst je telefoonhoesje. Onderdelen moeten van kunststof en metaal zijn en strak op elkaar aansluiten. Het lichaam mag geen overbodige merken of inscripties hebben. Het bedrijfslogo moet correct en goed leesbaar zijn geschreven.

Stap 2

De originele Nokia 8800 heeft een geheugencapaciteit van 128Mb en biedt geen extra functies zoals een geheugenkaart, een slot voor een tweede simkaart of een ingebouwde tv. De aanwezigheid van een van deze functies geeft honderd procent garantie dat de telefoon nep is.

Stap 3

Controleer je toetsenbord. De toetsen moeten gemakkelijk genoeg zijn om in te drukken, laten we zeggen een licht krakend geluid wanneer ze worden ingedrukt. Ze moeten in Latijnse en Cyrillische lay-outs zijn, zonder extra tekens.

Stap 4

Verwijder de achterklep en batterij, zorg ervoor dat er stickers voor mobiele naleving, het serienummer van de telefoon en IMEI eronder zitten. De opschriften erop moeten duidelijk worden afgedrukt, zonder vervaging of drukfouten. Alleen een zwart lettertype op een witte achtergrond is toegestaan. Brieven moeten netjes worden getypt en moeten ook gemakkelijk te lezen zijn.

Stap 5

Schakel de telefoon in en controleer de functionaliteit van het interne menu en het display van de telefoon. Het menu moet worden gemaakt in standaardpictogrammen, in volledige overeenstemming met de beschrijving op de doos, evenals in de instructies. Ze moeten reageren op zowel persen als selecteren. De afwezigheid van menu-items, de aanwezigheid van lege ruimtes of de naam van het menu in een andere taal dan de menutaal is onaanvaardbaar.

Stap 6

Voer * # 06 # in op het toetsenbord en vergelijk het nummer dat verschijnt met het IMEI-nummer, dat zich op de achterkant van de telefoon onder de batterij bevindt. In de originele telefoon moeten deze nummers overeenkomen, anders is je telefoon nep.

Stap 7

Neem contact op met de ondersteuningsdienst voor eigenaren van Nokia-telefoons met behulp van de contacten op de officiële website nokia.com en geef hen het IMEI-nummer van de telefoon om er zeker van te zijn dat uw telefoon geen nep is.

Aanbevolen: