Hoe Onderscheid Je Een Telefoon Van Een Chinese Vervalsing?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Telefoon Van Een Chinese Vervalsing?
Hoe Onderscheid Je Een Telefoon Van Een Chinese Vervalsing?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Telefoon Van Een Chinese Vervalsing?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Telefoon Van Een Chinese Vervalsing?
Video: Chinese telefoon 2024, Mei
Anonim

Elk jaar worden de geproduceerde telefoons functioneler en complexer. Chinese fabrikanten zijn echter helemaal niet bang voor dergelijke problemen en ze vervalsen gemakkelijk alle telefoons. Omdat de Chinese namaak meerdere keren goedkoper is dan het origineel, wordt de distributie van dergelijke ambachten zeer winstgevend voor retailers. Als gevolg hiervan is het risico van het kopen van een dure telefoon die daadwerkelijk in China is gemaakt, erg groot. Laten we eens kijken hoe we niet voor nep kunnen vallen en het van het origineel kunnen onderscheiden.

Hoe onderscheid je een telefoon van een Chinese vervalsing?
Hoe onderscheid je een telefoon van een Chinese vervalsing?

instructies:

Stap 1

Meestal weegt een Chinese vervalsing heel weinig, het is heel gemakkelijk om het te berekenen, wetende hoeveel een bepaalde telefoon ongeveer weegt. Nokia maakt bijvoorbeeld zeer zware telefoons in vergelijking met zijn vervalsingen, en dit is gemakkelijk te achterhalen.

Stap 2

Het is ook de moeite waard om de achterkant van uw mobiele telefoon te openen om naar de batterij te kijken. Om de originaliteit van de batterij van een mobiele telefoon te controleren, hoeft u alleen maar ultraviolet licht op een glanzende sticker te schijnen, die op het oppervlak van de batterij is geplaatst. De originele batterij heeft felgele strepen onder UV-licht.

Stap 3

Je kunt ook kijken naar de sticker op het verwijderbare achterpaneel van de telefoon; een nep-sticker is van slechte kwaliteit. Vergelijk de cijfers van het serienummer en als er merkbaar meer cijfers zijn dan op het origineel, is het apparaat hoogstwaarschijnlijk nep.

Stap 4

Namaakproducten hebben altijd plastic van lage kwaliteit, dat, als je er met je vingers op drukt, begint te buigen. De materialen waarvan de telefoon is gemaakt, kunnen soms onnatuurlijke kleuren hebben. En gesmede schelpen beginnen te kraken wanneer ze worden geopend.

Stap 5

Soms is het mogelijk om een vervalsing te identificeren door een vertaling van lage kwaliteit of zelfs spelfouten in woorden.

Stap 6

Als u besluit een nieuwe telefoon te kopen, wees dan niet lui en kijk eerst op internet op de officiële websites van fabrikanten, hoe dit of dat apparaat eruit moet zien, en vergelijk met wat u op het aanrecht vindt.

Aanbevolen: