Hoe Op Te Nemen Van Telefoon Naar Voicerecorder

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen Van Telefoon Naar Voicerecorder
Hoe Op Te Nemen Van Telefoon Naar Voicerecorder

Video: Hoe Op Te Nemen Van Telefoon Naar Voicerecorder

Video: Hoe Op Te Nemen Van Telefoon Naar Voicerecorder
Video: How to Record phone Calls on iPhone FREE & EASY 2024, Mei
Anonim

Een opnamebestand gemaakt door een telefoonprogramma kan worden opgenomen in een voicerecorder, op voorwaarde dat de formaten volledig worden nageleefd. U kunt ook verschillende converters gebruiken om te converteren. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor de formaten die door de recorder worden ondersteund.

Hoe op te nemen van telefoon naar voicerecorder
Hoe op te nemen van telefoon naar voicerecorder

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - dictafoon;
  • - omvormer;
  • - Software voor een mobiel apparaat.

instructies:

Stap 1

Schrijf een geluidsbestand in het programma van je telefoon. Geef het een specifieke naam en sla het op in het geheugen van je mobiele apparaat of flashkaart. Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel of draadloze Bluetooth-verbinding. Koppel de apparaten om bestanden uit te wisselen en ga dan verder, afhankelijk van de telefoongeheugenmodule die het item bevat dat u nodig hebt.

Stap 2

Als de dictafoonopname is opgeslagen op de geheugenkaart van uw telefoon, sluit u de apparaten aan in de modus Mass Storage en opent u de inhoud van de map in de autorun-tools of via het menu Deze computer. Zoek het item en kopieer het naar de harde schijf van uw computer.

Stap 3

Als het opnamebestand zich in het telefoongeheugen bevindt, start u de software en selecteert u PC Suite-modus in de verbindingsmethoden. Open de bestandsbrowser in het softwarehulpprogramma van uw mobiele apparaat en ga vervolgens naar de map waar het opnamebestand is opgeslagen op uw telefoon. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste item en kopieer het naar de harde schijf van uw computer.

Stap 4

Als de bestandsextensie van de opname gemaakt door uw mobiele apparaat niet wordt ondersteund door de voicerecorder, download en installeer dan een conversieprogramma op uw computer dat werkt met dit type audio-opnames. Converteer daarna naar een formaat dat door de voicerecorder wordt ondersteund, sluit het apparaat aan op een computer en kopieer de resulterende opname naar het geheugen van de voicerecorder.

Stap 5

Als u geen conversieprogramma kunt vinden, controleer dan de software van uw mobiele apparaat en voicerecorder voor een hulpprogramma dat deze actie zelf uitvoert. Zoek ook een converter op de officiële website van de recorderfabrikant en sla de opnames indien mogelijk op in mp3.

Aanbevolen: