Een Digitale Voicerecorder Kiezen Record

Inhoudsopgave:

Een Digitale Voicerecorder Kiezen Record
Een Digitale Voicerecorder Kiezen Record

Video: Een Digitale Voicerecorder Kiezen Record

Video: Een Digitale Voicerecorder Kiezen Record
Video: How to Choose an Audio Voice Recorder - EVERYTHING You Need to Know 2024, Mei
Anonim

Een digitale voicerecorder is soms een onvervangbaar ding dat niet alleen nuttig kan zijn voor studenten, maar ook voor journalisten en zakenmensen. Het is immers erg handig om te gebruiken bij seminars, trainingen en zelfs onderhandelingen. Het kan in elke situatie nuttig voor u zijn. Bepaal daarom bij het kiezen van een voicerecorder eerst voor welk doel u deze nodig heeft en begin vervolgens met het kiezen van een specifiek model.

Een digitale voicerecorder kiezen record
Een digitale voicerecorder kiezen record

instructies:

Stap 1

Zoek om te beginnen een online winkel of een directory op internet die digitale spraakrecorders aanbiedt. Maak op basis van uw wensen de benodigde lijst met functies die in de recorder aanwezig moeten zijn. Dan kiest u eenvoudig het juiste model tegen een aantrekkelijke prijs en voldoet aan uw wensen.

Stap 2

Het belangrijkste criterium bij het kiezen van een digitale voicerecorder moet betrouwbaarheid, compactheid en functionaliteit zijn. Kies een dictafoon die handig in gebruik is, weinig ruimte in beslag neemt, maar tegelijkertijd alle functies heeft die nodig zijn voor het werk. Let op de functionaliteit: naast snelle toegang tot elk fragment van de opname, kunt u de opnames ook sorteren en indexeren, en met sommige modellen voicerecorders kunt u eenvoudige bewerkingshandelingen uitvoeren.

Stap 3

Als u van plan bent grote hoeveelheden informatie op de recorder op te nemen, is het belangrijk om een continue opnamefunctie te hebben, de mogelijkheid om de recorder op een computer aan te sluiten om informatie over te dragen. Zo maak je niet alleen geheugen van de recorder vrij, maar maak je het ook makkelijker om audio-opnames te transcriberen met een computer en speciale programma's.

Stap 4

Wil je een uitstekende opnamekwaliteit hebben, kies dan voor voicerecorders met een opnamefrequentiebereik van niet meer dan 400-4000 Hz. Meestal ligt menselijke spraak in het bereik van 1500-4000 Hz., En als de voicerecorder bijvoorbeeld niet meer dan 3000 Hz waarneemt., Het kan zijn dat u de stem van de gesprekspartner gewoon niet hoort, zo'n opname zal moeilijker te ontcijferen zijn Het kiezen van een digitale voicerecorder is vrij eenvoudig, u hoeft alleen maar te beslissen welke functies hij moet uitvoeren. Het belangrijkste is om te kiezen wat handig is in het werk, dat wil zeggen de optimale combinatie van functionaliteit en compactheid.

Aanbevolen: