Hoe U Anti-plagiaat Kunt Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Anti-plagiaat Kunt Omzeilen?
Hoe U Anti-plagiaat Kunt Omzeilen?

Video: Hoe U Anti-plagiaat Kunt Omzeilen?

Video: Hoe U Anti-plagiaat Kunt Omzeilen?
Video: How to beat or Remove Plagiarism [Trick] 2024, Mei
Anonim

Antiplagiaat is een speciale software die de tekst op uniciteit kan controleren en als de leraar bijvoorbeeld zei dat hij de tekst met zijn hulp zal controleren, dan is het nodig om deze software te omzeilen of om zo'n tekst te maken die voldoet aan alle eisen.

Hoe u anti-plagiaat kunt omzeilen?
Hoe u anti-plagiaat kunt omzeilen?

Wat is plagiaat?

Tegenwoordig is er een enorme verscheidenheid aan zowel softwaretools als verschillende sites die helpen om de tekst te controleren op zijn uniciteit. Wat betekent uniciteit in dit geval? Uniciteit moet worden opgevat als een tekst die met de hand is getypt en zelf is gemaakt. De uniciteit of originaliteit van de tekst kan in verschillende gevallen te lijden hebben. Als de tekst bijvoorbeeld te veel aanhalingstekens bevat of 50 procent bestaat uit sjabloonzinnen, dan wordt zo'n tekst herkend als plagiaat.

Als we het bovenstaande samenvatten, kunnen we stellen dat plagiaat wordt erkend: het gebruik van citaten uit een elektronisch leerboek, het gebruik van werk dat door een andere auteur op het netwerk is geplaatst, het gebruik van elk relevant artikel in de media, een citaat uit wetgeving, de grondwet, of simpelweg het citeren van openbaar beschikbare informatie - het is allemaal 100% geplagieerd.

Is het mogelijk om antiplagiaat te omzeilen en hoe dit te doen?

Hoe los je het prangende probleem op? De meest voor de hand liggende en soms ook de gemakkelijkste manier is natuurlijk om de tekst zelf samen te stellen. In dit geval hoeft een persoon geen trucjes uit te halen, maar in dit geval zal er veel meer tijd worden besteed. Als u geen originele tekst van hoge kwaliteit wilt schrijven, kunt u enkele Russische letters in de tekst vervangen door Engelse. Dit helpt alleen als bijvoorbeeld dezelfde docent de tekst al op papier nakijkt. In principe verandert de essentie van de tekst niet, hij verandert niet extern, maar de woorden zelf veranderen, en het is onwaarschijnlijk dat de antiplagiaat het opmerkt. Het is vermeldenswaard dat als een persoon hetzelfde bestand opent, bijvoorbeeld in Microsoft Office Word, alle woorden waarin letters zijn vervangen onmiddellijk worden geopend en als fouten worden gemarkeerd.

In Microsoft Office Word kan de gebruiker AutoCorrectie-woorden gebruiken voor synoniemen. Dit omvat ook het werk van speciale softwaretools - synoniemen, die automatisch synoniemen selecteren voor de verstrekte tekst. Het vervangen van de woorden van de originele tekst door synoniemen is verre van de beste manier om antiplagiaat te omzeilen. Met moderne systemen kun je de tekst controleren op het vervangen van woorden in een zin door hun synoniemen, waardoor plagiaat nog steeds wordt getoond.

Als gevolg hiervan blijkt dat er slechts twee van de eenvoudigste en niet de meest originele manieren zijn om antiplagiaat te omzeilen - dit is ofwel om je eigen oordeel over een specifieke kwestie op te schrijven, of om te herschrijven, dat wil zeggen, de betekenis, maar verander de structuur van de tekst. Het zijn deze methoden, ten eerste, het meest effectief, en ten tweede zal de kwaliteit van de tekst niet lijden onder dit gebruik.

Aanbevolen: