Hoe De Beperking Op Megafoon Te Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beperking Op Megafoon Te Omzeilen?
Hoe De Beperking Op Megafoon Te Omzeilen?

Video: Hoe De Beperking Op Megafoon Te Omzeilen?

Video: Hoe De Beperking Op Megafoon Te Omzeilen?
Video: Megaphone YS-A605 - обзор радиоприёмника с USB, SD и микрофоном 2024, Mei
Anonim

De gegevensoverdrachtsnelheid op het Megafon-modem wordt beperkt wanneer een bepaalde waarde van inkomend verkeer wordt overschreden, wat afhankelijk is van het internettariefplan. Maar er zijn manieren om de snelheidslimiet te helpen verwijderen wanneer de drempel wordt bereikt. Dit kan zowel voor een lange tijd als in een keer worden gedaan.

Hoe de beperking op megafoon te omzeilen?
Hoe de beperking op megafoon te omzeilen?

instructies:

Stap 1

Als u gedurende een maand internetten een snelheidslimiet heeft vanwege het feit dat u het verkeer hebt overschreden, kunt u de verbinding versnellen. Gebruik hiervoor een van de speciale opties die worden aangeboden door de mobiele operator "Megafon", genaamd "Extend Speed".

Stap 2

Met de functie "Snelheid verlengen" kunt u de snelheid van onbeperkt internet hervatten, afhankelijk van het aangesloten internettoegangspakket vanaf het moment van verbinding tot het einde van de maand. Als u de optie "Lichtsnelheid verlengen" activeert, krijgt u toegang tot een extra verkeersvolume zonder snelheidsbeperkingen van 1,5 GB. Wanneer de optie "Megasnelheid verlengen" is geactiveerd, is het extra verkeersvolume zonder snelheidsbeperking 3 GB.

Stap 3

Als het verkeersvolume van een van de opties opraakt, wordt de verbindingssnelheid opnieuw beperkt door de voorwaarden van het huidige pakket voor onbeperkte internettoegang. Opties "Verleng snelheid" - extra functionaliteit voor de pakketten van onbeperkt internet "Basic", "Praktisch", "Optimal", "Progressief", "Maximum", "Onbeperkt Internet Light" en "Onbeperkt Internet Mega".

Stap 4

Als de snelheidslimiet bij overschrijding van het verkeer maandelijks optreedt, denk er dan eens over om het tariefplan voor onbeperkt internet te wijzigen. De gsm-operator "Megafon" biedt een aantal pakketten voor datatransmissie, waaruit u de beste optie voor uzelf kunt kiezen: - "Basic" pakket: maximale snelheid van 512 Kbps met een verkeersvolume tot een snelheidslimiet van 1,5 Gb; - Pakket "Praktisch": onbeperkte maximumsnelheid met een verkeersvolume tot een snelheidslimiet van 2,5 GB; - Pakket "Optimal": een onbeperkte maximumsnelheid met een verkeersvolume tot een snelheidslimiet van 4 GB; - Pakket "Progressief": een onbeperkte maximumsnelheid met een verkeersvolume tot een snelheidslimiet van 8 GB; - "Maximum" pakket: onbeperkte maximumsnelheid met een verkeersvolume tot de snelheidslimiet van 16 GB.

Aanbevolen: