Hoe De Firmware Op Nokia Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Op Nokia Te Controleren
Hoe De Firmware Op Nokia Te Controleren

Video: Hoe De Firmware Op Nokia Te Controleren

Video: Hoe De Firmware Op Nokia Te Controleren
Video: How to Check Software Version in NOKIA 8110 - Check NOKIA Firmware 2024, April
Anonim

Door uw mobiele Nokia-telefoon te laten knipperen, kunt u uw apparaat verbeteren en kwaliteitssoftware krijgen. Als gevolg hiervan kunt u de prestaties, snelheid en functionaliteit van uw telefoon verbeteren. U moet echter eerst bepalen welke firmware momenteel op Nokia is geïnstalleerd.

Hoe de firmware op nokia te controleren
Hoe de firmware op nokia te controleren

instructies:

Stap 1

Controleer de firmwareversie van uw mobiele Nokia-telefoon op het moment van aankoop. Kortom, verkopers van verschillende apparatuur kennen deze informatie. Als uw apparaat vroeg genoeg is, staat de informatie over de firmware mogelijk op de doos waarin de telefoon is verzonden. Zoek de sticker met het serienummer waarnaast het versienummer wordt aangegeven. Deze informatie is verborgen in moderne Nokia-telefoons. Zo beschermt het bedrijf zijn product tegen hacks.

Stap 2

Kies de code * # 0000 # op uw mobiele Nokia-telefoon, die alle benodigde informatie erover zal weergeven, inclusief de versie van de huidige firmware, op het scherm van het apparaat.

Stap 3

Ga naar het "Menu" van uw mobiele apparaat, selecteer het gedeelte "Telefoon" en klik op de opdracht "Telefoonbeheer". Blader door de lijst en vind de link "Apparaatupdate". Voor sommige Nokia-modellen bevat dit gedeelte niet alleen algemene informatie, maar ook de firmwareversie.

Stap 4

Ontdek de productcode van uw mobiele Nokia-telefoon. Het kan op de doos staan waarin het apparaat is verkocht. Als je het pakket niet hebt bewaard, zet dan je telefoon uit. Verwijder de batterij uit de telefoon. U ziet er verschillende informatie onder. Zoek het woord "Productcode" en noteer de 7 cijfers ernaast.

Stap 5

Start de link naar de Nokia-website https://europe.nokia.com/A4577224 in uw browser. In het menu dat verschijnt, moet u uw Nokia-telefoonmodel zoeken en vervolgens de productcode invoeren die eerder is gedefinieerd in het venster "Voer uw productcode in:". Daarna verschijnt informatie over de firmwareversie en de laatst beschikbare update.

Stap 6

Ga naar de Nokia-website op https://europe.nokia.com/ en zoek de updatesoftware. Download de applicatie en installeer deze op uw computer. Verbind de mobiele telefoon van Nokia met de pc en start het programma. Volg daarna de aanwijzingen om de versie van de geïnstalleerde firmware te bepalen.

Aanbevolen: