Hoe Een IPad Op Echtheid Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPad Op Echtheid Te Controleren
Hoe Een IPad Op Echtheid Te Controleren

Video: Hoe Een IPad Op Echtheid Te Controleren

Video: Hoe Een IPad Op Echtheid Te Controleren
Video: How to Check if iPad is Refurbished or New? 2024, Mei
Anonim

Kopieën en vervalsingen van Apple-producten zijn heel gewoon op de markt. Uiterlijk is het erg moeilijk om een origineel van een vervalsing te onderscheiden, maar het is mogelijk. Een echt Apple product valt op door zijn bedachtzaamheid, gemak en stijl, daarnaast kun je altijd checken of de originele iPad echt in jouw handen ligt of niet.

de authenticiteit van de ipad
de authenticiteit van de ipad

instructies:

Stap 1

Let op de doos. Het allereerste dat opvalt bij het kopen, is de doos. Dit Apple-product wordt meestal geleverd in verzegelde dozen. Hoewel dit niet het belangrijkste criterium is, kan de verkoper de goederen na transport controleren op integriteit. Het is belangrijk of er een barcode op de achterkant van de doos staat die kan worden gebruikt om de echtheid te verifiëren. Als het afwezig is, heb je met een waarschijnlijkheid van 100% een nep.

Stap 2

Kijk naar de behuizing van de tablet, houd het apparaat in uw handen. Zelfs zonder de tablet aan te zetten, kun je bepalen wat er voor je ligt: een nep- of een originele iPad. Een echt Apple-product is licht van gewicht en ligt toch comfortabel in de hand. Het lichaam kraakt of glijdt niet. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof aan de zijkanten en metaal aan de achterkant. Natuurlijk moet er ook een logo op de achterkant van de tablet staan - een gebeten appel.

Stap 3

Let op welk besturingssysteem is geïnstalleerd. Deze iPad draait alleen het iOS-besturingssysteem. Dit is het eerste waar u op moet letten bij het inschakelen. Uiteraard duurt het downloaden enige tijd, aangezien een nieuw apparaat, dat nog door niemand voor u is gebruikt, geactiveerd en in gebruik moet worden genomen. Eerst zal een grijs flikkerend scherm oplichten (letterlijk voor een paar seconden), daarna zal iOs opstarten.

Stap 4

Elk apparaat van de Apple-familie heeft zijn eigen serienummer, dat kan worden gebruikt om niet alleen de authenticiteit van de gadget te volgen, maar ook het tijdstip van activering, eventuele reparatie, technische kenmerken, model. Het serienummer vindt u zowel onder het deksel van de apparaatdoos als onder het deksel van het apparaat zelf. Het enige dat u hoeft te doen, is dit nummer in te voeren op de officiële Russischtalige Apple-website. Zo kom je er niet alleen achter of je een echte iPad hebt, maar ook of deze nieuw is, of al door iemand voor jou is gebruikt.

Stap 5

Bekijk de batterijlading van de net aangeschafte tablet. Dit criterium is niet al te kritisch, maar het heeft een plaats om te zijn. Zeker als je een aankoop doet via een online winkel. Originele iPad wordt geleverd met een volle batterij - de batterij moet 100% opgeladen zijn.

Stap 6

Een andere manier om de authenticiteit van een apparaat te verifiëren, is door het aan te sluiten op een computer waarop iTunes al is geopend. Als het de verbinding weergeeft en ook de gadget identificeert, kunt u er zeker van zijn dat de iPad echt is, geen nep of een kopie.

Stap 7

Het maakt niet uit waar de tablet is gemaakt. Helaas bevinden de sites waar de iPhone, iPad, iPod worden geassembleerd zich niet altijd in de Verenigde Staten. Dat is de reden waarom je, zelfs op echte modellen, vaak een record kunt vinden dat het apparaat in China of een ander Centraal-Aziatisch land is geassembleerd. Plaats van montage biedt geen garantie voor de authenticiteit van de iPad.

Aanbevolen: