Hoe Te Bepalen Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Nummer
Hoe Te Bepalen Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Nummer

Video: Hoe Te Bepalen Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Nummer

Video: Hoe Te Bepalen Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Nummer
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Maart
Anonim

Als je jezelf wilt beschermen tegen vervelende oproepen en sms'en van onbekende nummers, probeer dan de persoon te identificeren die dit nummer bezit en straf hem zoals hij verdient. Dit is moeilijk te doen. maar nog steeds mogelijk op verschillende manieren.

Hoe te bepalen wie de eigenaar is van een mobiel nummer
Hoe te bepalen wie de eigenaar is van een mobiel nummer

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om te bepalen wie een mobiel nummer heeft, is door het opgegeven nummer terug te bellen na de volgende vervelende oproep. Doe dit vanaf een andere mobiele telefoon zodat de onbekende niet weet dat jij het bent. Nadat de abonnee de telefoon opneemt, probeer dan minstens een minuut met hem te praten, misschien herkent u een bekende stem.

Stap 2

Koop een schijf met een gedupliceerde versie van de database, die op bijna elke grote elektronische markt in de stad te koop is. Met behulp hiervan kunt u gemakkelijk alle informatie vinden waarin u geïnteresseerd bent over een vreemdeling die u irriteert met zijn telefoontjes en sms.

Stap 3

Neem contact op met de medewerkers van de werkmaatschappij en vraag hen om hulp door de situatie uit te leggen. Misschien kunnen zij je helpen bij het verkrijgen van de informatie van de eigenaar van de simkaart. Maar houd er rekening mee dat dit soort verzoeken alleen beschikbaar zijn voor wetshandhavingsinstanties van de hoogste orde, zoals de FSB, FSO, SVR, enz. Wees daarom niet verbaasd als de operators u weigeren.

Stap 4

Neem contact op met de politie als u inkomende oproepen en sms-berichten met bedreigingen ontvangt. Leg uw situatie aan hen uit, en wetshandhavers zullen u helpen bij het identificeren van de abonnee, aangezien zij toegang hebben tot de databases van de mobiele bedrijven. Nadat wetshandhavingsinstanties de abonnee hebben gevonden die eigenaar is van het nummer, wordt u geïnformeerd over de eigenaar van de simkaart.

Stap 5

Neem contact op met een particulier detectivebureau, maar houd er rekening mee dat dit niet goedkoop zal zijn. De rechercheurs die voor dergelijke instanties werken, hebben jarenlange ervaring in wetshandhaving en toegang tot alle databases van mobiele netwerkoperators. Nadat u de aanvraag heeft afgerond, zullen de rechercheurs van het particulier recherchebureau u de komende dagen op de hoogte stellen van de eigenaar van het nummer.

Stap 6

Profiteer van de mogelijkheid om uw identiteit te verifiëren met behulp van moderne zoekmachines op internetsites. Veel webdetectives bieden dit soort diensten aan, zowel betaald als gratis. Probeer eerst informatie te vinden met een gratis zoekmachine. Als de resultaten twijfelachtig zijn, neem dan contact op met de betaalde. Houd er rekening mee dat niemand u betrouwbare informatie zal geven en dat u deze mogelijk moet controleren.

Aanbevolen: