Hoe De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Te Achterhalen?
Hoe De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Velen van ons zijn een situatie tegengekomen waarin een abonnee die vervelend is met zijn oproepen of sms-berichten uw oproep niet beantwoordt. Je begrijpt niet wie je speelt of doet het misschien met opzet? Laten we uitzoeken hoe we de eigenaar van het gehate nummer kunnen achterhalen?

Hoe de eigenaar van een mobiel nummer te achterhalen?
Hoe de eigenaar van een mobiel nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

U kunt de eigenaar van de cel achterhalen aan de hand van het nummer door te verwijzen naar de database van de celoperator. Officieel zal geen enkele operator u ooit informatie over de abonnee verstrekken. Dit is bij wet verboden. Maar als het doel de middelen heiligt, kunnen semi-formele methoden worden geprobeerd. Er zijn in principe twee manieren om toegang te krijgen tot een dergelijke database. U kunt een schijf kopen met een gestolen versie van de database. Er zijn er genoeg te koop op grote elektronische markten in steden.

Stap 2

De tweede manier is om kennissen in het exploitantbedrijf te vinden en met hen af te spreken over het verkrijgen van informatie over de eigenaar van het nummer. Het kan zijn dat u moet betalen. Houd er rekening mee dat deze methode om informatie te verkrijgen moeilijker is dan het kopen van een database. De beveiligingsdienst van grote telecomoperators houdt hun medewerkers voortdurend in de gaten en onderdrukt mogelijk het lekken van informatie uit het bedrijf strikt.

Stap 3

Probeer kennissen op te zoeken bij de politie. Politieagenten hebben het recht om officiële verzoeken te doen aan de telecomoperator om volledige informatie over de abonnee te verkrijgen. Leg de situatie uit, misschien kunnen ze je helpen. Als je sms-berichten met bedreigingen ontvangt, moet je gewoon helpen. Stap gerust naar de politie en schrijf een verklaring. Wetshandhavingsinstanties zullen de eigenaar van de mobiele telefoon binnen enkele dagen vinden. Uiteraard wordt u ook geïnformeerd over de persoon die u heeft bedreigd.

Stap 4

Er zijn veel zoekmachines op internet waarmee u de eigenaar van de mobiele telefoon kunt achterhalen. Ze kunnen zowel betaald als gratis zijn. De gemiddelde kosten van één aanvraag bedragen ongeveer 200-300 roebel. Probeer eerst een gratis zoekmachine. Als er geen resultaten zijn of twijfelachtig zijn, ga dan naar betaald zoeken. Maar onthoud dat niemand u garanties geeft voor de betrouwbaarheid en authenticiteit van de informatie en dat de ontvangen informatie dubbel moet worden gecontroleerd.

Aanbevolen: