Hoe Geluid Te Verwijderen Samsung S5230

Inhoudsopgave:

Hoe Geluid Te Verwijderen Samsung S5230
Hoe Geluid Te Verwijderen Samsung S5230

Video: Hoe Geluid Te Verwijderen Samsung S5230

Video: Hoe Geluid Te Verwijderen Samsung S5230
Video: Samsung GT-S5230 - видео обзор samsung gt s5230 2024, Mei
Anonim

Het volume van het toetsenbord van alle mobiele apparaten van Samsung wordt op dezelfde manier verwijderd. Soms wordt dezelfde volgorde ook gebruikt in mobiele apparaten van andere fabrikanten.

Hoe geluid te verwijderen Samsung s5230
Hoe geluid te verwijderen Samsung s5230

instructies:

Stap 1

Ga naar het Samsung-telefoonmenu en selecteer vervolgens het instellingenmenu. Ga naar de geluidsinstellingen van je telefoon, waar je de geluidsfunctie volledig kunt uitschakelen wanneer je erop drukt, of wijzig deze parameter naar wens. Het is het beste om het meteen uit te schakelen, zodat u zich er in de toekomst niet mee gaat vervelen. Hier kunt u ook andere parameters configureren, bijvoorbeeld voor notificatie van een inkomende oproep of SMS-bericht, e-mailnotificatie, enzovoort.

Stap 2

Druk in de stand-bymodus van de s5230 op de volumeknoppen aan de zijkant; tegelijkertijd zet u het op de minimumpositie en schakelt u het volledig uit. Gebruik ook de hash-knop. Houd het een paar seconden vast totdat de modus verandert in stil. Dit dempt ook het geluid van de knoppen.

Stap 3

Zoek in de instellingen voor het geluidsthema van uw Samsung-smartphone het item "Toetsenbordtoon" en selecteer het item "Niet toegewezen", of stel eenvoudig het minimumvolume voor deze parameter in. Ook kunt u in de instellingen van de bestaande geluidsthema's instellen dat de telefoonsignalen voor verschillende meldingen worden uitgeschakeld, die afhankelijk van het huidige thema worden geactiveerd. Wees voorzichtig, want een fabrieksreset zal de standaard beschikbare geluidsschema's herstellen.

Stap 4

Om het algehele volume van de telefoon op het minimumniveau in te stellen of volledig uit te schakelen, zoekt u het overeenkomstige item in het instellingenmenu. In dit geval hoort u geen waarschuwingen, behalve het trilalarm, dat u ook kunt uitschakelen. In dit geval is het beter om de gebruikelijke knop te gebruiken om over te schakelen naar de stille modus, waarvan de parameters op dezelfde manier in het telefoonmenu worden geconfigureerd.

Aanbevolen: