Hoe Het Geluid Op Een Samsung Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Op Een Samsung Te Verhogen
Hoe Het Geluid Op Een Samsung Te Verhogen

Video: Hoe Het Geluid Op Een Samsung Te Verhogen

Video: Hoe Het Geluid Op Een Samsung Te Verhogen
Video: Secret Hidden Audio Mod For Your Samsung Galaxy 2024, April
Anonim

Veel Samsung-telefoonmodellen hebben een goed ontwerp en heldere, duidelijke schermen. Het enige nadeel in sommige gevallen is een onvoldoende luide beltoon. Gebruik een paar eenvoudige richtlijnen om het geluid van een geïnstalleerde melodie te versterken.

Hoe het geluid op een Samsung te verhogen
Hoe het geluid op een Samsung te verhogen

instructies:

Stap 1

Om het geluid luid te maken, moet u het volume van de originele melodie verhogen en het resulterende audiobestand verwerken. Dit vereist een audio-editor. Editors zoals Adobe Audition of Sony Sound Forge zijn optimaal. Ze hebben voldoende functionaliteit en hoogwaardige verwerking, waardoor ze een ideale keuze zijn voor audioverwerking. U kunt ze online vinden met behulp van een zoekmachine. Download en installeer de audio-editor van uw keuze, start deze en open het bestand erin.

Stap 2

Bepaal allereerst het begin en het einde van de melodie die je wilt creëren. Zet de editor-schuifregelaar op het begin van de toekomstige melodie en selecteer helemaal naar het begin van de open track. Klik op de knop "verwijderen". Stel daarna de schuifregelaar in op het einde van de toekomstige melodie en herhaal de bewerking. Luister naar de melodie om er zeker van te zijn dat je de track precies zo afsnijdt als je wilde.

Stap 3

Markeer de resulterende track en gebruik de grafische equalizer om de resulterende melodie aan te passen aan uw mobiele telefoon. Feit is dat hoge en gemiddelde melodieën normaal worden weergegeven op de mobiele luidspreker, terwijl lage frequenties niet of slecht worden weergegeven. Verminder de lage frequenties, zodat de overgang tussen lage en hoge frequenties zo soepel mogelijk verloopt.

Stap 4

Gebruik normalisatie om het geluid te maximaliseren. Selecteer een track en gebruik vervolgens het effect Normaliseren of Volume omhoog. Verhoog met tien procent en luister vervolgens elke keer naar het resulterende nummer, waarbij u elke verhoging indien mogelijk afzonderlijk houdt.

Stap 5

Kopieer de resulterende tracks naar je telefoon en probeer ze allemaal. Luister naar de tracks voor euphony en kies degene die je het leukst vindt. Verwijder alle tracks die niet hard genoeg of te luid waren en gebruik degene die voldoet aan het vereiste geluidsvolume.

Aanbevolen: