Hoe Het Geluid Luider Te Maken Op Samsung

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Luider Te Maken Op Samsung
Hoe Het Geluid Luider Te Maken Op Samsung

Video: Hoe Het Geluid Luider Te Maken Op Samsung

Video: Hoe Het Geluid Luider Te Maken Op Samsung
Video: Secret Hidden Audio Mod For Your Samsung Galaxy 2024, April
Anonim

Mobiele apparaten van Samsung hebben zich altijd onderscheiden door de hoge geluidskwaliteit van de afgespeelde melodieën, maar sommige apparaten, met name audiospelers, hebben niet voldoende geluidsvolume.

Hoe het geluid luider te maken op Samsung
Hoe het geluid luider te maken op Samsung

Noodzakelijk

Samsung YP-serie audiospeler

instructies:

Stap 1

De spelers van deze serie verschillen niet veel van hun tegenhangers, het standaard volume van de afgespeelde nummers is niet te hoog. Om deze parameter te verhogen, neemt men gewoonlijk zijn toevlucht tot een van de twee opties: nieuwe software (firmware) installeren of indien mogelijk softwarematige bewerking van de instellingen.

Stap 2

Als u vrij zelden gebruik moet maken van de eerste methode, is het flashen van firmware gevaarlijk, dan wordt de tweede methode veel vaker gebruikt. Ongeacht de softwareversie van uw speler zijn op elk model bewerkbare systeeminstellingen beschikbaar.

Stap 3

Allereerst moet je de speler aanzetten, dit kun je doen door lang op de aan/uit-knop te drukken, die zich aan de rechterkant van de speler bevindt. Na een paar seconden verschijnen het opstartscherm en het algemene menu op het scherm, ga naar de regel "Instellingen" en druk op de middelste knop op de joystick.

Stap 4

Stop de selectie op de regel "Muziek" en open dit element. Er zijn verschillende items in deze lijst die u zullen helpen het algehele volume te verhogen. Ten eerste is dit "Straatmodus" (selecteer de optie "Aan"), ten tweede DNSe (selecteer "Aangepaste equalizer") en ten derde het item "Pas uw eigen equalizer aan".

Stap 5

Het blok "Customize your own equalizer" is een apart blok, want de geluidskwaliteit is afhankelijk van de instelling. Hier is het een kwestie van smaak, maar het is beter om als volgt af te stellen: de equalizercurve moet lijken op het vinkje V. Als de eerste en laatste balk op bijna maximaal moeten staan, dan komt de middelste ongeveer in het midden te liggen (markeer "5").

Stap 6

Om de equalizerinstellingen op te slaan, drukt u op de middelste knop op de joystick en selecteert u "Ja" bij de vraag die verschijnt. Nu kun je naar muziek luisteren op een goed volume.

Aanbevolen: