Hoe Een Celnummer Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Een Celnummer Te Slaan
Hoe Een Celnummer Te Slaan

Video: Hoe Een Celnummer Te Slaan

Video: Hoe Een Celnummer Te Slaan
Video: How to Properly Store Multiple Phone Numbers in your Microsoft Access Database - Many Items 2024, Mei
Anonim

De wens om een nummer te slaan ontstaat in verschillende gevallen. Belt een vervelende fan je, of wil je een meisje verrassen dat je leuk vindt uit een parallelle stroom van het instituut waar jullie allebei studeren? Of misschien moet je erachter komen wie je gemeen en lelijk heeft behandeld?

Hoe een celnummer te slaan
Hoe een celnummer te slaan

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en goedkoopste manier om een nummer te ponsen is om toegang te krijgen tot internet. De pagina's van het wereldwijde netwerk staan letterlijk vol met advertenties over mensen die zoeken op hun mobiele nummer. Bovendien wordt voorgesteld het nummer zowel tegen betaling als gratis door te breken. Sommige bronnen bieden zelfs voor een bepaalde tijd tegen een bepaalde vergoeding toegang tot de database. De kosten van dit soort service zijn anders en variëren van 10 roebel tot 10 dollar. Het is nogal moeilijk om de betrouwbaarheid van de ontvangen informatie te verifiëren. Je kunt ook bijna niemand iets claimen. Daarom, nadat u de beslissing heeft genomen om een betaalde zoekmachine te gebruiken, moet u begrijpen dat u bijna blindelings handelt. Het advies is om te beginnen met een gratis zoekopdracht. Probeer de ontvangen informatie te controleren en als niets werkt, ga dan naar een betaalde zoekmachine.

Stap 2

Zoek kennissen bij de mobiele operators. Zij kunnen u helpen het nummer in te toetsen. Maar vergeet niet dat de veiligheidsdienst in dergelijke bedrijven pogingen om informatie te lekken behoorlijk hard onderdrukt en overtreders maximaal bestraft. Daarom moet de kwestie van de motivatie van uw kennissen vooraf door u worden doordacht. Lukt het je om hen te interesseren, dan ontvang je alle informatie die je nodig hebt.

Stap 3

Probeer kennissen te vinden bij de politie. Het feit is dat onze dappere politie de bevoegdheid heeft om een officieel verzoek in te dienen bij het bedrijf - de mobiele operator, en zij heeft niet het recht om het te weigeren. Bovendien is de kwestie van motivatie, nogmaals, van jou en moet zorgvuldig worden overwogen. Het is gemakkelijker als u een nummer moet intoetsen omdat de eigenaar u bedreigt. Hier is de politie gewoon verplicht om u te helpen en de brutale persoon te identificeren.

Stap 4

Zoek databases van mobiele operators die te koop zijn en probeer er een mobiel nummer doorheen te prikken. Dergelijke databases worden in de regel gestolen, maar ze kunnen op schijven op de elektronicamarkten worden gekocht.

Aanbevolen: