Hoe SMS Op Een Geheugenkaart Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Op Een Geheugenkaart Op Te Slaan
Hoe SMS Op Een Geheugenkaart Op Te Slaan

Video: Hoe SMS Op Een Geheugenkaart Op Te Slaan

Video: Hoe SMS Op Een Geheugenkaart Op Te Slaan
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

XXI eeuw is de eeuw van de nieuwste technologieën. Tegenwoordig heeft absoluut ieder van ons een mobiele telefoon. Niemand kan zich zijn leven voorstellen zonder dit zeer nuttige en noodzakelijke ding. Tegenwoordig is een mobiele telefoon echter niet alleen een communicatiemiddel en communicatie tussen mensen, maar ook een complex van verschillende extra functies. Een van de meest gevraagde functies van elke mobiele telefoon is het verzenden en ontvangen van sms-berichten.

Hoe SMS op een geheugenkaart op te slaan
Hoe SMS op een geheugenkaart op te slaan

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, geheugenkaart. Het is beter om een kaart te kopen bij bekende en betrouwbare bedrijven als Apacer, Kingmax, Transcend, Sony, Kingston

instructies:

Stap 1

Wat te doen als het telefoongeheugen niet erg groot is, maar er zijn veel berichten, maar je wilt ze niet verwijderen? Een geheugenkaartje voor een mobiele telefoon helpt je hierbij. Controleer eerst of de geheugenkaart die u hebt gekocht geschikt is voor uw telefoon. Anders kan uw telefoon vastlopen of erg langzaam werken.

Stap 2

Kies vervolgens welke berichten je echt wilt en welke je wilt verwijderen.

Stap 3

Sorteer alle berichten in mappen en bestanden en geef ze een naam. Stuur bijvoorbeeld alle berichten van je geliefde naar de ene map, van je ouders naar de andere, maak een derde aan voor je vrienden, enzovoort.

Stap 4

Nadat u extra mappen op de geheugenkaart hebt gemaakt waarin SMS-berichten worden opgeslagen, zoekt u de functie berichten opslaan op de geheugenkaart in de telefoon en drukt u op de bijbehorende toets. Alles is nu klaar. Je telefoon is volledig in orde en alles is op zijn plaats ingedeeld.

Stap 5

Vertrouw uw vrienden of kennissen niet om dit soort werk te doen. Het is geen feit dat ze het beter zullen doen dan jij, wat betekent dat in plaats van op te slaan, berichten gewoon per ongeluk kunnen worden verwijderd.

Stap 6

Als u niet weet of niet zeker weet of u SMS op een geheugenkaart kunt opslaan, lees dan de instructies voor de telefoon.

Aanbevolen: