Hoe De Regio Te Bepalen Op Celnummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Regio Te Bepalen Op Celnummer
Hoe De Regio Te Bepalen Op Celnummer

Video: Hoe De Regio Te Bepalen Op Celnummer

Video: Hoe De Regio Te Bepalen Op Celnummer
Video: MS Excel: hoe gebruik je absolute celverwijzing 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om de regio van de abonnee te bepalen aan de hand van zijn mobiele telefoonnummer. Dergelijke informatie kan in de regel worden verkregen uit open databases die op internet beschikbaar zijn. Het is echter meestal de regio die kan worden gevonden, omdat meer gedetailleerde informatie niet in het publieke domein wordt gepubliceerd.

Hoe de regio te bepalen op celnummer
Hoe de regio te bepalen op celnummer

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Open een webbrowser op uw computer, voer de volgende URL in: https://www.numberingplans.com/. Selecteer in de linkerhoek het menu-item Nummeranalysetools, waarna een lijst met beschikbare acties met een specifiek telefoonnummer op uw scherm verschijnt. Selecteer onder hen het tweede item - Analyse van IMSI-nummers.

Stap 2

Voer het telefoonnummer in internationaal formaat in de juiste vorm in, druk op de Enter-knop en wacht tot de resultaten worden weergegeven. Houd er rekening mee dat in dit geval het nummer wordt ingevoerd volgens het onderstaande voorbeeld. Als u het nummer van een Russische abonnee invoert, gebruik dan niet de acht, maar schrijf in plaats daarvan +7, anders wordt het nummer misschien gewoon niet herkend door het systeem.

Stap 3

Bekijk de gegevens over de eigenaar van de simkaart - de regio waarin het nummer is geregistreerd, evenals de naam van de operator en andere parameters worden in de rechterbenedenhoek aangegeven. U kunt deze site ook gebruiken voor andere bewerkingen met codes en mobiele telefoonnummers.

Stap 4

Als de bovenstaande site niet voor u wordt geopend, opent u de officiële site van de mobiele provider die de abonnee bedient van het nummer waarin u bent geïnteresseerd. Bekijk de lijst met koerierscodes die zijn gedefinieerd voor de regio's van de Russische Federatie en andere landen.

Stap 5

Als u de naam van de operator niet weet, kunt u eenvoudig zoeken in de zoekmachine op code (dit zijn de eerste drie cijfers na de landcode). Er zijn ook speciale sites om dergelijke informatie te identificeren.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het in de meeste gevallen gratis moet worden verstrekt, omdat het gemakkelijk is om het zelf op internet te krijgen of door de operator te bellen, dus trap niet in de trucs van oplichters en leer online diensten te gebruiken om de gegevens te vinden ben je geïnteresseerd in.

Aanbevolen: