Hoe De Naam Op Celnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Op Celnummer Te Achterhalen?
Hoe De Naam Op Celnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Naam Op Celnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Naam Op Celnummer Te Achterhalen?
Video: Hoe gebruik je een tableViewController? 2024, Mei
Anonim

Als je een mysterieuze sms hebt ontvangen van een onbekende persoon of als je een onbekend nummer hebt opgemerkt tussen de gemiste oproepen, kun je proberen de naam van de eigenaar van de mobiele telefoon te achterhalen aan de hand van zijn nummer.

Hoe de naam op celnummer te achterhalen?
Hoe de naam op celnummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Bel het mobiele telefoonnummer waarin u geïnteresseerd bent. Dit is absoluut legaal en tegelijkertijd de gemakkelijkste manier om de naam van de eigenaar van een mobiele telefoon op nummer te achterhalen. Helaas kan het niet de veiligste worden genoemd. Er bestaat een risico om gepakt te worden door oplichters die opzettelijk mobiel bellen en voor het terugbellen een aanzienlijk bedrag van de rekening van het slachtoffer afschrijven.

Stap 2

Download op internet of koop op schijf een database met mobiele abonnees van de Russische Federatie. De verspreiding van persoonlijke informatie over burgers van de Russische Federatie is bij wet verboden, maar op dit moment brengen dergelijke acties geen strafrechtelijke of administratieve sancties met zich mee. Houd er rekening mee dat de databases die u verspreidt vaak onvolledig of verouderd zijn. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat de persoon bij wie de simkaart is geregistreerd, niet altijd de eigenaar is van de mobiele telefoon die deze gebruikt.

Stap 3

Probeer online te zoeken op de telefoonbases op internet. Nu zijn er veel services die deze service bieden. Wees uiterst voorzichtig, want veel van dit soort bronnen zijn frauduleus. Stuur uw mobiele nummer en creditcardnummer niet naar de eigenaren van dergelijke sites.

Stap 4

Neem contact op met de politie. Deze methode om de eigenaar van een mobiel nummer te vinden is alleen geschikt voor mensen die via de telefoon bedreigingen of obscene aanbiedingen ontvangen. U kunt ook contact opnemen met de speciale diensten als u vermoedt dat uw telefoon bijvoorbeeld per ongeluk een bericht heeft ontvangen over een op handen zijnde terroristische daad.

Stap 5

Profiteer van persoonlijke connecties. Als u of uw familieleden kennissen hebben bij de politie of het kantoor van dit of dat mobiele bedrijf, kunt u hen vragen om via hun "kanalen" navraag te doen.

Stap 6

Huur een privédetective in. Deze methode is vrij duur, maar garandeert een snel en kwalitatief hoogstaand resultaat in de kortst mogelijke tijd.

Aanbevolen: