Twee Voedingen Aansluiten

Inhoudsopgave:

Twee Voedingen Aansluiten
Twee Voedingen Aansluiten

Video: Twee Voedingen Aansluiten

Video: Twee Voedingen Aansluiten
Video: Star / Delta 220 / 440 2024, April
Anonim

Moderne computercomponenten verbruiken steeds meer energie, dus het wordt vaak nodig om een nieuwe, krachtigere voeding aan te schaffen die bestand is tegen de juiste belasting en de stabiele werking van alle apparaten garandeert. Krachtige PSU's zijn echter vrij duur. Een goede uitweg uit de situatie kan worden beschouwd als de aankoop van de tweede eenheid, die een deel van de belasting van het eerste apparaat op zich neemt.

Twee voedingen aansluiten
Twee voedingen aansluiten

Noodzakelijk

  • - 2 voedingen van hetzelfde vermogen;
  • - schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Wijs de rollen van elk van de voedingen toe. Het ene apparaat levert bijvoorbeeld stroom aan het moederbord, terwijl een tweede apparaat stroom levert aan de harde schijven en het dvd-station. Als je een bijzonder krachtige videokaart in je computer hebt geïnstalleerd, kun je er beter een extra stroomvoorziening voor regelen.

Stap 2

Verwijder de afdekkingen van beide voedingen, schroef hun borden en ventilatoren los. Neem de 6 zwarte draden van de linker PSU en soldeer ze op dezelfde plek op de andere PSU. Neem de groene draad en soldeer deze aan de bijpassende draad op het tweede apparaat. Vergeet niet om de zwarte en witte kabels parallel te zetten, zodat u de rest van de bedrading kunt verwijderen. Indien nodig zult u enkele staarten moeten verlengen.

Stap 3

Zet beide blokken vast. Het is raadzaam om elk van de apparaten uit te rusten met extra koeling. Lucht uit de koeler zal door de dubbele wand stromen, waardoor oververhitting wordt voorkomen.

Stap 4

Plaats beide apparaten in de voeding en sluit alle kabels aan volgens het apparaat- en moederbordschema. Start uw computer en controleer of deze werkt. Als er iets mis is gegaan, moet je beide apparaten weer uit elkaar halen en de draden opnieuw solderen.

Aanbevolen: