Hoe Een Mobiele Provider Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Provider Te Identificeren?
Hoe Een Mobiele Provider Te Identificeren?

Video: Hoe Een Mobiele Provider Te Identificeren?

Video: Hoe Een Mobiele Provider Te Identificeren?
Video: Gratis mobiel/internet Bellen met FREEDOM-POP - HOE HET WERKT 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn er situaties in ons leven waarin het nodig is om te bepalen bij welke mobiele provider het mobiele telefoonnummer van de abonnee hoort. Dit is vaak nodig om gratis sms-berichten via internet te versturen of om simpelweg de locatie van de operator van de abonnee te verduidelijken.

Hoe een mobiele provider te identificeren?
Hoe een mobiele provider te identificeren?

Noodzakelijk

Het enige dat u nodig hebt, is het volledige abonneenummer te kennen, dat wil zeggen het nummer met de landcode, de operatorcode en het nummer zelf. Het nummer zelf is niet zo belangrijk. Uiteraard is internettoegang vereist

instructies:

Stap 1

Er zijn veel manieren om dit te doen. De meest eenvoudige zijn om een operator per code te definiëren. De eenvoudigste manier om dit te doen is via internet. Maak allereerst gebruik van de diensten van telefoongidsen of informatiediensten. Voer in de zoekmachine "codes van mobiele operators in de wereld" in en we krijgen veel links naar sites met informatie.

Stap 2

Voor die mensen die niet onafhankelijk willen zoeken of niet de mogelijkheid hebben, zijn de volgende diensten:

• https://www.bezmani.ru/spravka/code/mobile_world/ (handig, selecteer gewoon de eerste cijfers waarmee het telefoonnummer begint, de service geeft het land en de mobiele operator weer)

• https://obzor.com.ua/reference/codes/mobile/ (in een tabelversie, in alfabetische volgorde op landnaam, is er een lijst met operators en de eerste cijfers van het telefoonnummer, beginnend met de landcode en operatorcode)

• https://www.allworldsms.com/html/phone_codes.php (het naslagwerk is handig omdat er in de tabelversie, alfabetisch op landnaam, een lijst is met landcodes en links naar de codes van de mobiele operators van het land)

Stap 3

U kunt ook gebruikmaken van de diensten van speciale programma's. Veel mensen gebruiken deze methode, maar erg handig lijkt het niet. Ten eerste moet je programma's downloaden die vaak illegaal zijn en geïnfecteerd zijn met virussen. Ten tweede moeten ze worden geïnstalleerd en beheerst. Tegelijkertijd is het niet nodig om ze altijd te gebruiken.

Aanbevolen: