Kenmerken Van 360 Security Antivirus Voor Android

Kenmerken Van 360 Security Antivirus Voor Android
Kenmerken Van 360 Security Antivirus Voor Android

Video: Kenmerken Van 360 Security Antivirus Voor Android

Video: Kenmerken Van 360 Security Antivirus Voor Android
Video: 360 Security for Android - лучший антивирус для Андроид 2024, Mei
Anonim

Zonder antivirus moet u de pagina's van sites op internet niet bezoeken. Veel mensen vergeten dit voor de hand liggende idee bij de aanschaf van een tablet of smartphone. Laten we eens kijken naar de kenmerken van een van de antivirusprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor mobiele besturingssystemen.

Kenmerken van 360 Security Antivirus voor Android
Kenmerken van 360 Security Antivirus voor Android

360 Security voor Android is een gratis antivirusprogramma dat ook een firewall is waarmee u uw besturingssysteem kunt opschonen van onnodige bestanden. Met dit programma kunt u ook de werking van het besturingssysteem, het batterijverbruik optimaliseren en beschermen tegen het lekken van vertrouwelijke gegevens.

Mobile antivirus 360 Security gebruikt twee engines: QVS en cloud 360 Cloud. Elk proces van het installeren van mobiele applicaties wordt gecontroleerd door een antivirusprogramma, dat het apparaat van de gebruiker kwalitatief beschermt tegen virussen en verlies van persoonlijke gegevens. Bovendien kunt u met de mobiele antivirus uw gadget tegen dieven beschermen door de locatie van het apparaat te bepalen en een waarschuwing geven over het vervangen van de simkaart.

Ik zou ook willen wijzen op zo'n nuttige functie van het programma als verkeersregeling. De firewall daarentegen stelt de gebruiker in staat om zowel mobiel als wifi-verkeer van geïnstalleerde applicaties te beperken.

360 Security Antivirus Application Manager voor Android helpt u eenvoudig een back-up te maken van uw bestanden en deze te beheren.

Wat kun je zeggen nadat je kennis hebt gemaakt met 360 Security antivirus voor Android? Dit is een goed programma waarmee je je gadget effectief kunt beschermen. Ondanks het feit dat het gratis voor gebruik wordt aangeboden, kan het veilig worden aanbevolen voor installatie, omdat het volgens gebruikersrecensies vrij efficiënt werkt en een goede functionaliteit heeft.

Trouwens, als je dit specifieke softwareproduct echt leuk vindt, dan kun je de versie ook voor pc downloaden.

Aanbevolen: