Functies Van Avira Antivirus Security Voor Android

Functies Van Avira Antivirus Security Voor Android
Functies Van Avira Antivirus Security Voor Android

Video: Functies Van Avira Antivirus Security Voor Android

Video: Functies Van Avira Antivirus Security Voor Android
Video: Лучшие антивирусы для андроид Топ-5 2024, Mei
Anonim

Avira antivirus staat al lang bekend bij computerbezitters als een betrouwbaar en kwaliteitsproduct. Met de verspreiding van mobiele apparaten hebben ontwikkelaars een overeenkomstige versie van de antivirus gemaakt.

Functies van Avira Antivirus Security voor Android
Functies van Avira Antivirus Security voor Android

Avira Antivirus Security voor Android is aangekondigd als antivirussoftware en als middel om ongeautoriseerde toegang, ongewenste oproepen en berichten te blokkeren. Er is ook een antidiefstalcomponent om de smartphone te beschermen.

Avira Antivirus Security voor Android kan worden geïnstalleerd als een gratis applicatie die op afstand kan worden bediend via de website.

1. Antivirusbescherming zelf. Downloadbare applicaties worden automatisch gescand (tijdens installatie en updates), maar u kunt ook handmatig beginnen met scannen.

2. Privacy Protector helpt bepalen welke software een bedreiging kan vormen voor persoonlijke gegevens en maakt het mogelijk om accounts of e-mailinbox te beschermen tegen hacking.

3. De aanwezigheid van de zogenaamde zwarte lijst helpt om de communicatie met onaangename personen of spammers gemakkelijk te beperken.

4. Ter bescherming tegen diefstal kunt u een verloren/gestolen telefoon lokaliseren (Location Tracking), deze vergrendelen (Remote Lock) en ook beveiligen tegen gebruik door andere gebruikers (App Lock). Als je thuis constant je telefoon kwijtraakt, gebruik dan de "remote sirene" via de website - de telefoon piept zelfs als deze in de stille modus staat.

5. Deze software kan ook de status van de batterij van de telefoon controleren, evenals de andere basisparameters.

6. De volledige geschiedenis van het gebruik van Avira Antivirus Security voor Android wordt op de site opgeslagen in het gebruikersaccount.

De meest onervaren gebruikers zouden de betaalde versie moeten kopen - Avira Antivirus Security Pro, die frauduleuze sites blokkeert, maar als je vragen hebt, kun je de ontwikkelaars bellen.

Aanbevolen: