Functies Van Avast Mobile Security Voor Android

Functies Van Avast Mobile Security Voor Android
Functies Van Avast Mobile Security Voor Android

Video: Functies Van Avast Mobile Security Voor Android

Video: Functies Van Avast Mobile Security Voor Android
Video: Обзор Avast Mobile Security для Андроид 2024, Mei
Anonim

Veel antivirusontwikkelaars bereiden speciale producten voor gadgets voor op basis van het Android-besturingssysteem. Het beroemde merk Avast was geen uitzondering.

Functies van Avast Mobile Security voor Android
Functies van Avast Mobile Security voor Android

Avast Mobile Security voor Android is een gratis antivirusprogramma dat de gebruiker veel opties biedt om zijn smartphone of tablet te beschermen. Het controleert op virussen alle gegevens die in het geheugen van de gadget en op de geheugenkaart verschijnen, links (het is interessant dat het programma fouten detecteert bij het typen van het adres en de gebruiker kan omleiden naar de site die, volgens het programma, hij wilde bezoeken, maar maakte een fout met de set tekens). U kunt de geplande scanfunctie gebruiken, antivirusdatabases bijwerken, programma's en bestanden verwijderen.

Opgemerkt moet worden dat u met deze antivirus de oproepen en sms van de gebruiker kunt filteren. Met het filter kunt u parameters gebruiken zoals dagen van de week, begin- en eindtijden. Het is mogelijk om uitgaande oproepen te blokkeren.

Avast Mobile Security voor Android werkt ook als applicatiebeheerder. Het kan een lijst met lopende taken, processorbelasting, de hoeveelheid gebruikt geheugen tonen, terwijl processen kunnen worden gestopt of verwijderd, net als in Windows Taakbeheer.

Avast Mobile Security heeft een firewall. Er is ook een antidiefstalfunctie met bescherming tegen verwijdering, melding van het wijzigen van de simkaart naar een gadget op afstand en de mogelijkheid om de locatie van de telefoon te volgen.

Het is ook noodzakelijk om de mogelijkheid te onthouden om een back-up te maken met behulp van deze software (in het bijzonder de contactenlijst, oproeplog en sms-berichten). Nog meer mogelijkheden in de betaalde versie van de antivirus.

Aanbevolen: