Wat Zijn De Kenmerken Van De Budgetversie Van De Tablet Apple IPad Mini

Wat Zijn De Kenmerken Van De Budgetversie Van De Tablet Apple IPad Mini
Wat Zijn De Kenmerken Van De Budgetversie Van De Tablet Apple IPad Mini

Video: Wat Zijn De Kenmerken Van De Budgetversie Van De Tablet Apple IPad Mini

Video: Wat Zijn De Kenmerken Van De Budgetversie Van De Tablet Apple IPad Mini
Video: РАСПАКОВКА И ОБЗОР Ipad Mini 6 ! Маленький Планшет от Apple ! 2024, April
Anonim

iPad mini is het jongste model van de Apple iPad-tabletcomputer van de derde generatie, waar potentiële kopers en specialisten al enkele maanden op wachten. Tot nu toe is er echter geen informatie van het bedrijf zelf, noch over de start van de verkoop, noch over de datum van de presentatie, of over de technische kenmerken, evenals het feit dat ze het überhaupt gaan produceren.

Wat zijn de kenmerken van de budgetversie van de tablet Apple iPad mini
Wat zijn de kenmerken van de budgetversie van de tablet Apple iPad mini

Het oudere broertje van het verwachte toestel - de full-scale internettablet Apple iPad 3 - werd op 7 maart van dit jaar gedemonstreerd in San Francisco. Kort na deze datum begonnen er geruchten te verschijnen over de aanstaande baby Apple iPad mini. Het bedrijf zelf reageerde op geen enkele manier op hen en de vorige leider - Steve Jobs - sprak vorig jaar over de onmogelijkheid om de Apple-tablet verder te verkleinen. Desondanks dook de afgelopen maanden regelmatig informatie op in de netwerkmedia over de vermeende productievoorbereiding van een apparaat van mysterieuze insiders. Ook waren er concepten met cijfers, tekeningen en foto's van een budgettablet, door verschillende ontwerpers op eigen initiatief gemaakt. Apple zwijgt echter over dit onderwerp.

Mogelijk komt er in het najaar wat duidelijkheid met de iPad mini - in september is het bedrijf van plan om zijn nieuwe producten aan het grote publiek te presenteren. Als we ondertussen de meest recente en plausibele geruchten op een rijtje zetten, kunnen we ervan uitgaan dat dit mythische toestel een scherm zal hebben met een diagonaal van 7,8 inch en een resolutie van 1024x768 pixels. De dikte van het apparaat kan 7,2 mm zijn en het gewicht is 265 gram - beide indicatoren zijn een derde minder dan die van de potentiële concurrent Google Nexus 7. Met dergelijke parameters is de afstand van het aanraakscherm tot de randen van de behuizing zal aan de rechterkant bijna nul zijn, terwijl de boven- en onderkant vergelijkbaar zullen blijven in verhouding tot die van een full-size iPad. In plaats van één "tuimelknop" om het volume van het geluid aan te passen, worden er twee aparte toetsen op de body geplaatst. De prijs van het apparaat zal variëren van $ 199 tot $ 299 en zal variëren afhankelijk van de extra hardware die erin is ingebouwd. Zo wordt er vanuit gegaan dat iPad mini-modellen zowel met een 3G-module, aangevuld met een camera op de achterkant van de behuizing, als zonder deze zullen worden geproduceerd.

Aanbevolen: