Hoe Megafon "Login" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Megafon "Login" Uit Te Schakelen
Hoe Megafon "Login" Uit Te Schakelen

Video: Hoe Megafon "Login" Uit Te Schakelen

Video: Hoe Megafon
Video: Считывание Encrypted block с Мегафон Login 3 2024, Mei
Anonim

Verschillende tariefplannen van het Megafon-netwerk hebben hun eigen kenmerken, en voor iemand is een van hen het meest winstgevend en voor iemand anders. Het Megafon-Login tarief is daarop geen uitzondering en kan indien nodig worden uitgeschakeld.

Hoe Megafoon uit te schakelen
Hoe Megafoon uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - modem met “Megafon-Login” tarief;
  • - het paspoort;
  • - toegang tot internet;
  • - Megafon-showroom.

instructies:

Stap 1

Megafon-Login is een onbeperkt tariefplan dat is ontworpen om op internet te werken via draadloze 3G-netwerken. Als u dit tariefplan wilt deactiveren, kiest u het volgende USSD-verzoek: * 753 * 0 # en drukt u op de beltoets.

Stap 2

Ga naar de officiële website van Megafon, selecteer uw regio in de vervolgkeuzelijst en klik op de link "Servicegids" bovenaan het venster. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in om het menu Service en Tariefbeheer te openen. Als u nog niet bent geregistreerd bij deze service, klikt u op de knop "Registreren" en volgt u de verdere aanwijzingen van het programma. Na succesvolle autorisatie in het Service-Guide-systeem, selecteert u de sectie: "Tariefbeheer", zoekt u "Megafon-Login" erin en klikt u op "Uitschakelen".

Stap 3

Bel het Megafon Call Center 0500 en volg de instructies van de Atoinformator. Hier kunt u contact opnemen met de exploitant van de dienst en, na naam van uw persoonlijke paspoort of andere gegevens die u heeft verstrekt bij het sluiten van een overeenkomst met het bedrijf, u vragen om de Megafon-Login-service uit te schakelen.

Stap 4

Neem contact op met het dichtstbijzijnde vertegenwoordigingskantoor van de mobiele operator Megafon. Als u de locatie niet weet, opent u de hoofdpagina van de officiële website van het bedrijf en stelt u vervolgens in de vervolgkeuzelijst bovenaan het venster uw regio in en selecteert u het tabblad "Help en service". Klik op de link "Onze kantoren", pictogrammen verschijnen op de kaart, die de locatie van de dichtstbijzijnde winkels van het netwerk van de mobiele operator Megafon aangeven. Beweeg de muiscursor over deze aanduidingen - er verschijnt een gedetailleerd contextmenu met de exacte adressen van Megafon-servicecentra. Vergeet niet uw persoonlijke paspoort mee te nemen als u naar een van deze salons gaat.

Aanbevolen: