Hoe De "betaal Wanneer Handig"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?

Hoe De "betaal Wanneer Handig"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?
Hoe De "betaal Wanneer Handig"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De "betaal Wanneer Handig"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De
Video: Как активировать сим-карту на Андроиде: очень просто и быстро 2024, April
Anonim

"Betaal wanneer het handig is" is een van de nieuwe mobiele diensten van Megafon, waarmee abonnees die het hebben aangesloten, zelfs met een nulsaldo kunnen bellen en veel later kunnen betalen. In de beginfase is het verstrekte bedrag 400 roebel, in de toekomst kan dit bedrag toenemen of afnemen (het hangt af van de abonnee zelf, als de lening op tijd wordt terugbetaald, neemt de lening toe en vice versa).

De service deactiveren?
De service deactiveren?

Als u deze service heeft ingeschakeld, maar deze om de een of andere reden wilt uitschakelen, kunt u een van de onderstaande opties gebruiken om de optie "betalen wanneer het u uitkomt" uit te schakelen.

Eerste optie

De eenvoudigste manier om de dienst te deactiveren is door een sms-bericht te sturen naar het korte nummer 0500. De tekst van het bericht moet eruitzien als "betalen wanneer het handig is om te deactiveren". Meestal wordt de optie binnen de eerste paar minuten uitgeschakeld en wordt een bijbehorende melding ontvangen.

Tweede optie

U kunt de optie ook uitschakelen door het korte nummer 0500 te bellen en de telefoniste te vragen deze uit te schakelen. In dit geval moet u bereid zijn om uw telefoonnummer, paspoortgegevens en de reden waarom u deze service weigert te verstrekken. Denk dus van tevoren na over uw antwoorden.

De derde optie:

Gebruik uw persoonlijke account. Deze methode is een van de meest betrouwbare manieren om services te ontkoppelen en te verbinden, aangezien een abonnee, die zijn persoonlijke account heeft ingevoerd, niet alleen services kan ontkoppelen en verbinden, maar ook informatie kan krijgen over de kosten ervan.

Om uw persoonlijke account in te voeren, moet u dus eerst een code krijgen. Om het te ontvangen, moet u de opdracht in de vorm kiezen: * 105 * 00 # en op de knop "bellen" drukken. Na een paar minuten komt de code. Vervolgens moet u naar de officiële Megafon-website in de Servicegids gaan en uw login (telefoonnummer zonder 8 (+7) en wachtwoord (ontvangen cijfers en letters) invoeren.

Wanneer u uw persoonlijke account invoert, heeft u extra opties, bijvoorbeeld diensten verbinden en verbreken, overschakelen naar andere tariefplannen, gedetailleerde oproepen voor 12 maanden, enz.

Aanbevolen: