Hoe De "Radar"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?

Hoe De "Radar"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?
Hoe De "Radar"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De "Radar"-service Op Megafon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De
Video: Услуга "Радар" от Мегафон - описание, как подключить и отключить 2024, Mei
Anonim

De "Radar"-dienst van Megafon is bedoeld om de locatie te bepalen van andere abonnees die hiervoor toestemming hebben gegeven. Meestal wordt het gebruikt om de bewegingen van kinderen of andere dierbaren te volgen. De behoefte aan deze service kan echter verdwijnen. In dit geval rijst de vraag hoe de "Radar"-service kan worden uitgeschakeld.

radar
radar

Megafon heeft, net als elke andere mobiele operator, verschillende manieren om verschillende services te verbinden en los te koppelen. Radar is in dit geval geen uitzondering. De gemakkelijkste manier om er vanaf te komen is het commando * 505 * 0 * 192 #. Bovendien kunt u deze dienst deactiveren door een sms te sturen met het woord "STOP 3789" naar het nummer 5051.

Vergeet bovendien niet dat "Radar", net als andere diensten, kan worden uitgeschakeld via uw persoonlijke account op de Megafon-website. Dit kan ook worden gedaan via een website die speciaal is gemaakt om Radar te besturen:

Dit is echter niet alles. U kunt de dienst deactiveren met behulp van het interactieve menu, dat rechtstreeks vanaf de telefoon toegankelijk is door het commando * 566 # of * 111 * 3 # te kiezen.

Misschien is de laatste manier die ik ken om de Radar-service te deactiveren via de gratis telefoon 0500. Dankzij deze kun je een autoinformer gebruiken om je te helpen van een onnodige service af te komen.

Aanbevolen: