Een Game Overzetten Van Schijf Naar PSP

Inhoudsopgave:

Een Game Overzetten Van Schijf Naar PSP
Een Game Overzetten Van Schijf Naar PSP

Video: Een Game Overzetten Van Schijf Naar PSP

Video: Een Game Overzetten Van Schijf Naar PSP
Video: How To Convert Multi Disc PS1 ISOs To Play On PSP 2024, Mei
Anonim

De gameplay op PSP is zoveel mogelijk vereenvoudigd - plaats gewoon een schijf en begin met spelen. Maar om een virtuele game-cd voor PSP te maken, heb je extra software nodig.

Een game overzetten van schijf naar PSP
Een game overzetten van schijf naar PSP

Noodzakelijk

Daemon Tools-toepassing

instructies:

Stap 1

Bij het downloaden van games van sites op internet, wordt een virtuele afbeelding van de game gemaakt, die een absolute kopie is van de cd-schijf. Werken met zo'n virtuele schijf vereist het gebruik van een virtuele schijf. Met de toepassing Daemon Tools kunt u een virtuele schijf maken die de gedownloade afbeelding emuleert alsof er een echte spelschijf in de schijf zit.

Stap 2

Download en installeer de speciale Daemon Tools-toepassing op uw computer. Het programma is betaald, maar er is ook een gratis Lite-versie beschikbaar, waarmee je het probleem van het installeren van de geselecteerde game op de PSP kunt oplossen.

Stap 3

Zoek een nieuw applicatiepictogram met een bliksemschicht in het systeemvak en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Emulatie" op en gebruik de subopdracht "Alle opties AAN". Open het item "Drive 0: [X:] Leeg" en ga naar het submenu Virtual CD / DVD-ROM.

Stap 4

Specificeer het bestand met de afbeelding van het gewenste spel dat op uw computer is opgeslagen in het geopende dialoogvenster en klik op de knop "Openen". Wacht op het aanbod om het spel te installeren of voer deze procedure handmatig uit. Vouw hiervoor het knooppunt "Deze computer" uit en zoek de gemaakte virtuele schijf. Open het en voer het vereiste Setup-bestand uit (de optie Autorun is mogelijk).

Stap 5

Gebruik een alternatieve methode om games van schijf naar PSP te downloaden, beschikbaar voor eigenaren van firmware 3.xxOE en M33. Download hiervoor het geselecteerde spel en pak het uit. Plaats de gamebestanden in een map met de naam X: / ISO in de hoofdmap van je geheugenkaart. Houd er rekening mee dat het ontbreken van deze map betekent dat de kaart in het apparaat moet worden geformatteerd.

Stap 6

plaats de game-cd in het PSP-station en ga naar de "Game", "Memory Stick". Gebruik de X-toets om het spel te starten.

Stap 7

Het is ook mogelijk om een speciaal DevHook-emulatorprogramma te gebruiken dat is ontworpen om de firmware in het geheugen van het apparaat te vervangen door de firmware van de geheugenkaart.

Aanbevolen: