Een Game Overzetten Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Game Overzetten Naar Je Telefoon
Een Game Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Een Game Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Een Game Overzetten Naar Je Telefoon
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig bedient de telefoon evenveel gadgets. Hiervan kunt u niet alleen bellen, berichten verzenden, internetten, maar ook verschillende games spelen. Bovendien kunnen deze spellen zelf worden geïnstalleerd.

Een game overzetten naar je telefoon
Een game overzetten naar je telefoon

Noodzakelijk

  • Telefoon met ondersteuning voor java-applicaties
  • Tweede telefoon met dezelfde functie
  • Computer met games en USB-kabel

instructies:

Stap 1

Vroeger waren er telefoons met voorgeïnstalleerde minigames, en deze games waren niet altijd interessant genoeg. Met de ontwikkeling van technologie hebben telefoons de mogelijkheid gekregen om verschillende applicaties te installeren. Bovendien worden de applicaties rechtstreeks door u, de bezitters van de telefoon, geselecteerd. Er zijn verschillende manieren om game-applicaties te installeren.

De eerste manier om een game over te zetten naar je telefoon is van telefoon naar telefoon.

Het voldoen aan de eerste voorwaarde voor de overdracht van games is dus de ondersteuning van java-applicaties in je telefoon en in de "donortelefoon" die klaar is om het spel te delen.

Stap 2

Vervolgens moet u de "Bluetooth" -functie op beide telefoons inschakelen en met elkaar verbinding maken. Daarna moet je het installatiebestand van het spel vinden en de functie "Verzenden via Bluetooth" selecteren. Selecteer vervolgens in het verbindingsveld de ontvanger op zijn telefoonnaam (als er meerdere zijn) en bevestig door op het bericht "Bestand accepteren" op de telefoon van de ontvanger te drukken.

Stap 3

Wanneer het spel is opgeslagen, toont de telefoon de keuze van de map waarin dit bestand wordt geplaatst. Het wordt aanbevolen om een aparte map "Games" aan te maken en de ontvangen bestanden daar te installeren.

Stap 4

Er is een andere manier om het spel naar de telefoon over te zetten - met behulp van een computer. Om dit te doen, hebben we een computer nodig met spelletjes voor de telefoon en een USB-sleutelkoord om de telefoon en de computer met elkaar te verbinden. Als het programma "Bestandsbeheer" op de computer is geïnstalleerd om informatie tussen de telefoon en de computer uit te wisselen, dan zetten we de installatiebestanden van het spel ermee over. Als er geen dergelijk programma is, sluiten we in dit geval de telefoon aan als schijfstation en kopiëren we daar games, zoals op een gewone flashkaart.

Stap 5

Daarna ontkoppelen we de telefoon van de computer, installeren de games in de map "Games" en genieten.

Aanbevolen: