Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen
Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen

Video: Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen

Video: Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen
Video: KPN opwaarderen - Instructies Beltegoed.nl 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn een vertrouwd en onmisbaar kenmerk van het moderne leven geworden. Er gaat geen dag voorbij dat we niet veel bellen of sms'en. De telefoon vergezelt ons overal: op een wandeling, op reis, in een winkel en zelfs in een kapper. Het gebruik ervan impliceert de noodzaak van constante aanvulling van de balans om altijd in contact te blijven. Maar hoe laad je je beltegoed op?

Hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen
Hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen

instructies:

Stap 1

Waardeer je beltegoed op via een betaalterminal, en het maakt niet uit bij welke operator het hoort. Voer de sectie "Betaling voor diensten" in. U ziet pictogrammen met logo's van mobiele operators. Selecteer de abonnee die u bent, voer uw telefoonnummer in zonder de code te vergeten. Leg papieren biljetten in de geldlade. Wanneer het vereiste bedrag is ingevoerd, bevestigt u de betaling en wacht u op de ontvangstbevestiging.

Stap 2

U kunt geld toevoegen aan het saldo in elke mobiele telefoonwinkel of merkwinkel van uw operator. U dient een formulier in te vullen met vermelding van het telefoonnummer, het te betalen bedrag en uw achternaam.

Stap 3

In grote super- en hypermarkten kunnen betalingen direct aan de kassa worden gedaan, waarmee de gedane aankopen worden betaald. Vertel de kassier gewoon uw telefoonnummer en het bedrag waarmee u uw saldo gaat aanvullen.

Stap 4

Heeft u een elektronische portemonnee of maakt u gebruik van internetbankieren, dan is het heel eenvoudig om een persoonlijke rekening te hebben bij de bank waarvan u geld gaat overmaken. Op de hoofdpagina ziet u het opschrift "Mobiele communicatie", klik erop, pictogrammen met de logo's van de operators verschijnen. Selecteer degene naar wiens rekening u geld wilt overmaken en maak het over naar het saldo, volgens de aanwijzingen die op het scherm verschijnen.

Aanbevolen: