Hoe U Het Account Van Een Andere Abonnee Kunt Opwaarderen Vanaf Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Account Van Een Andere Abonnee Kunt Opwaarderen Vanaf Uw Telefoon
Hoe U Het Account Van Een Andere Abonnee Kunt Opwaarderen Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U Het Account Van Een Andere Abonnee Kunt Opwaarderen Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U Het Account Van Een Andere Abonnee Kunt Opwaarderen Vanaf Uw Telefoon
Video: Presentatie GUP - Hoe werkt GUP en hoe ga je opwaarderen van je GUP account? 2024, Mei
Anonim

In noodsituaties kan het nodig zijn om geld over te schrijven van de rekening van de ene abonnee naar de rekening van een andere. De meeste operators laten u dit tegenwoordig doen met eenvoudige handelingen die niet veel tijd vergen en zonder commissie.

Hoe u het account van een andere abonnee kunt opwaarderen vanaf uw telefoon
Hoe u het account van een andere abonnee kunt opwaarderen vanaf uw telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van uw provider om instructies te lezen over hoe u geld kunt overboeken naar de telefoon van een andere abonnee. Let op de mogelijkheid van het bestaan van beperkingen: sommige bedrijven laten deze operatie alleen toe door abonnees die hetzelfde tarief gebruiken of de diensten van één operator gebruiken.

Stap 2

Gebruik de op de site aangegeven contacten als u geen beschrijving kunt vinden van de volgorde van handelingen voor het overmaken van geld: in sommige gevallen kan dit echt problemen opleveren, terwijl u telefonisch of via e-mail volledige en gedetailleerde informatie krijgt. Sommige sites bieden online consultatie via skype of icq.

Stap 3

Kies het verkorte nummer om meer te weten te komen over de diensten van uw operator. Kies een eenvoudige cijfercombinatie om in het menu te komen en selecteer het gewenste item. Om erachter te komen hoe u geld van uw telefoon kunt overboeken, zoekt u het item "Services op nul" (de naam kan iets anders zijn, maar de essentie blijft hetzelfde).

Stap 4

Verder navigeren in het menu: afhankelijk van welke operator je hebt, zie je een min of meer uitgebreide lijst met mogelijkheden die je bedrijf biedt bij een tekort aan geld op de rekening. Dit is "Trust Payment", de mogelijkheid om sms te sturen met een verzoek om terug te bellen, evenals een aantal andere, waaronder "Mobiele betaling". Selecteer dit item: in de lijst die wordt geopend, wordt u gevraagd om informatie te zoeken over de procedure voor het overboeken van geld of om onmiddellijk geld over te maken door het abonneenummer in te voeren. Kies de tweede optie als u denkt dat u deze service waarschijnlijk niet vaak zult gebruiken. Anders is het beter om het item "Info" te selecteren om een combinatie van cijfers op te schrijven waarmee het gemakkelijk is om de bewerking uit te voeren.

Stap 5

Houd er rekening mee dat sommige operators een bepaalde commissie in rekening kunnen brengen voor het gebruik van deze service, dus bereken het bedrag dat nodig is voor de overdracht, rekening houdend met de extra vergoeding (meestal in een vast bedrag van maximaal vijf roebel of in de vorm van een bepaalde commissie van het totaalbedrag van de betaling).

Aanbevolen: