Hoe U Uw Beeline-account Kunt Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beeline-account Kunt Opwaarderen
Hoe U Uw Beeline-account Kunt Opwaarderen

Video: Hoe U Uw Beeline-account Kunt Opwaarderen

Video: Hoe U Uw Beeline-account Kunt Opwaarderen
Video: Личный кабинет «Мой Билайн» 2024, Maart
Anonim

Het gebeurt dat het geld op de telefoon opraakt en het kantoor van de telefoniste of zelfs een mobiele telefoonwinkel niet in de buurt is. Je kunt een terminal zoeken, maar die zijn niet bij elke stap aanwezig en je wilt niet te veel betalen (terminals vragen immers een behoorlijk hoge commissie). Hoe kun je anders het account voor Beeline-abonnees opwaarderen?

Hoe u uw Beeline-account kunt opwaarderen
Hoe u uw Beeline-account kunt opwaarderen

Het is nodig

Telefoon aangesloten op Beeline, bankpas, betaalkaart, computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Medewerkers van het bedrijf Beeline zijn er zeker van dat de meest handige manier om een account aan te vullen, is met een betaalkaart. Kaarten met coupures van 100, 150, 250, 500, 1000 en 3000 roebel zijn gemakkelijk te kopen (en ze worden bijna overal verkocht) en worden onmiddellijk geactiveerd. Je kunt een kaart kopen, in je portemonnee stoppen en altijd bij je hebben - voor het geval dat. Met behulp van de kaart kunt u zelfs betalen voor internet en televisie "Beeline", evenals het opwaarderen van de rekening van een andere abonnee van deze mobiele operator. U kunt geld van de kaart naar uw account overboeken na het kiezen van het commando * 103 * kaartcode # (of een oproep naar nummer 0503), naar de rekening van een andere Beeline-klant - * 104 * tiencijferig telefoonnummer, waarvan het saldo je vult #. (of bel naar nummer 0504). Als de abonnee op dit moment zijn mobiele telefoon niet heeft, maar tegelijkertijd het account wil aanvullen met een kaart, dan kan hij vanaf elke telefoon bellen naar 8-800-700-05-04, schakel het apparaat over naar toonkiesmodus en handel volgens de instructies van de autoinformer.

Stap 2

Ook "Beeline" biedt de dienst "Mobiele betaling vanaf een bankkaart". U kunt geld overboeken van een Visa-, Maestro- of Mastercard-kaart naar elk telefoonnummer - zelfs bij roaming. Eerst moet u uw kaart registreren door te bellen naar 0533, op het Beeline-kantoor, via geldautomaten van partnerbanken of op de officiële website van het bedrijf. Als reactie ontvangt de abonnee een sms-bericht met een wachtwoord, dat bij elke herlading moet worden gebruikt.

Stap 3

U kunt uw gsm-saldo aanvullen zonder op te staan van uw computer - via internet. De meeste banken in Rusland bieden deze service aan. In dit geval ontvangt de klant van "Beeline" een wachtwoord en een codewoord om een speciale webpagina van de bank te betreden. Daar moet u het betaalpunt voor diensten selecteren (op de website van elke bank kan dit gedeelte op zijn eigen manier worden aangeroepen), "Beeline" vinden in de lijst met mobiele operators, het telefoonnummer en het bedrag invoeren.

Aanbevolen: