Hoe U Uw Megafon-account Kunt Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Megafon-account Kunt Opwaarderen
Hoe U Uw Megafon-account Kunt Opwaarderen

Video: Hoe U Uw Megafon-account Kunt Opwaarderen

Video: Hoe U Uw Megafon-account Kunt Opwaarderen
Video: SNEAKERHEAD X MEGAFON. Анбоксинг коллаборации, как выиграть этот пак? 2024, Mei
Anonim

Elk van de methoden om het saldo op het Megafon-nummer tot op zekere hoogte aan te vullen, kan gunstig zijn voor de abonnee. Terwijl de ene opwaardeeroptie een commissie inhoudt, stelt een andere optie de abonnee in staat om het saldo op te waarderen zonder extra kosten.

Hoe u uw Megafon-account kunt opwaarderen
Hoe u uw Megafon-account kunt opwaarderen

Het is nodig

telefoonnummer van de mobiele operator "Megafon"

instructies:

Stap 1

Geld opwaarderen via een prepaidkaart. Tegenwoordig heeft een abonnee toegang tot verschillende soorten prepaidkaarten voor diensten van de mobiele operator "Megafon", die elk een bepaalde waarde hebben. In de meeste gevallen zijn de kosten van een kaart gelijk aan de nominale waarde, maar sommige verkopers eindigen een bepaald percentage bij de verkoop. Nadat u een prepaidkaart hebt gekocht, kunt u deze activeren door de instructies op de achterkant van de kaart te volgen. Het geld wordt enkele minuten na activering van de kaart op uw account bijgeschreven.

Stap 2

Betaling voor de diensten van een mobiele operator via de salons voor mobiele communicatie. Nadat u een salon hebt bezocht waar de verkoop van mobiele telefoons wordt uitgevoerd, kunt u geld toevoegen aan het saldo van uw nummer. Neem contact op met de kassier - vertel hem het telefoonnummer en betaal het bedrag dat een veelvoud is van het bedrag dat u op de rekening gaat bijschrijven. Ontvang een cheque van de salonmedewerker die de transactie bevestigt en wacht tot het geld op de rekening is bijgeschreven.

Stap 3

Bijschrijven op het saldo via betaalterminals. Alle betaalterminals, met uitzondering van de X-Plat dienst, voorzien in een bepaalde commissie voor het doen van een betaling. Om geld aan het saldo toe te voegen, voert u uw mobiele telefoonnummer in, nadat u eerder "Megafon" als operator heeft geselecteerd, en voert u vervolgens de betaling uit door het geld in de terminalontvanger te plaatsen. Bevestig de operatie en ontvang een betalingsbewijs - binnen een paar minuten wordt het geld bijgeschreven.

Aanbevolen: