Hoe App Voor Samsung-telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe App Voor Samsung-telefoon Te Downloaden
Hoe App Voor Samsung-telefoon Te Downloaden

Video: Hoe App Voor Samsung-telefoon Te Downloaden

Video: Hoe App Voor Samsung-telefoon Te Downloaden
Video: How to Download an App or Game on ANY Samsung Phone 2024, Maart
Anonim

Met de functionaliteit van sommige modellen Samsung mobiele telefoons kunt u films kijken, naar muziek luisteren en ook verschillende toepassingen gebruiken: elektronische woordenboeken, browsers, naslagwerken, maar ook boeken en games. U kunt kiezen uit verschillende beschikbare methoden om applicaties te installeren.

Hoe app voor Samsung-telefoon te downloaden
Hoe app voor Samsung-telefoon te downloaden

instructies:

Stap 1

Zoek naar toepassingen op internet en download met de ingebouwde webbrowser. De grootste selectie is te vinden op fansites die aan dit merk telefoons zijn gewijd, bijvoorbeeld samsung-club.org en samsung-fun.ru. Hier kunt u games, multimedia en diverse handige en vermakelijke programma's downloaden. Zoek een geschikte toepassing en voer de link ernaartoe in de webbrowser van uw telefoon. Dit bespaart u bandbreedte door onnodig surfen op het web te voorkomen.

Stap 2

Download de applicatie met een datakabel naar het interne geheugen van de telefoon. Om dit te doen, synchroniseert u eerst uw apparaat met uw computer. Meestal zijn alle benodigde componenten (datakabel, cd met stuurprogramma's) bij de levering van een mobiele telefoon inbegrepen. Als dit niet het geval is, moeten ze apart worden aangeschaft. Het is niet nodig om een driverschijf en een datakabel specifiek voor uw telefoonmodel te gebruiken; elke datakabel die geschikt is voor de connector naar uw apparaat is voldoende. De software en stuurprogramma's die nodig zijn voor synchronisatie, kunnen worden gedownload van samsung.com of de hierboven genoemde fansites.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's en software die nodig zijn voor synchronisatie op uw computer en voltooi vervolgens de telefoonverbindingen. Zorg ervoor dat het systeem de mobiele telefoon detecteert en wacht tot de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Download de applicatie die je nodig hebt van een van de sites over mobiele telefoons van Samsung en kopieer deze naar het geheugen van het apparaat. Schakel de telefoon niet uit voordat het kopiëren is voltooid om hardwareschade te voorkomen. Start het apparaat opnieuw op en zorg ervoor dat de geïnstalleerde applicatie correct werkt. Koppel ten slotte uw apparaat los en koppel de kabel los van uw computer. Voer de geïnstalleerde applicatie uit en test zijn werk.

Aanbevolen: