Hoe Maak Je Een Boek Voor Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Boek Voor Mobiel
Hoe Maak Je Een Boek Voor Mobiel

Video: Hoe Maak Je Een Boek Voor Mobiel

Video: Hoe Maak Je Een Boek Voor Mobiel
Video: Hoe worden boeken ingebonden? | Doen Ze Dat Zo? 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn geleidelijk geëvolueerd van een communicatiemiddel tot volwaardige multimedia-apparaten. Met hun hulp kunnen we naar muziek luisteren, radio luisteren, video's bekijken, op internet surfen en zelfs boeken lezen. Afhankelijk van de functionaliteit van de telefoon kunnen we een van de tools gebruiken om boeken op de mobiele telefoon te maken.

Hoe maak je een boek voor mobiel
Hoe maak je een boek voor mobiel

instructies:

Stap 1

Als je telefoon een smartphone is, dan is het goed mogelijk dat je niet alleen tekstbestanden kunt lezen, maar ook documenten in.doc- en.pdf-formaat. Stuur in dit geval de bestanden gewoon naar een flashkaart of via een kabel naar het geheugen van de telefoon.

Stap 2

Er zijn ook applicaties die in het telefoongeheugen kunnen worden geïnstalleerd. Nadat u ze hebt geïnstalleerd, kunt u.txt-bestanden lezen. Om een boek te lezen, hoeft u alleen maar het boek naar een notebook te kopiëren en het op te slaan, en vervolgens naar het geheugen van uw mobiele telefoon te kopiëren. U kunt dit programma downloaden van internet, de meeste zijn gratis te gebruiken.

Stap 3

De meest gebruikelijke manier is om Java-toepassingen te maken van documenten. In dit geval heeft u de laatste versie van de BookReader nodig, waarmee u het boek naar java-formaat kunt converteren. Download het van elke open source. U kunt ook elk ander programma gebruiken om Java-toepassingen van documenten te maken.

Stap 4

Installeer het programma op uw computer. Kopieer het bestand naar de conversiewachtrij en sla Java vervolgens op uw computer op met de benodigde instellingen, zoals opmaak, lettertype en lettergrootte. Kopieer daarna de applicatie naar het telefoongeheugen.

Aanbevolen: