Een Canon-camera Opladen

Inhoudsopgave:

Een Canon-camera Opladen
Een Canon-camera Opladen

Video: Een Canon-camera Opladen

Video: Een Canon-camera Opladen
Video: EOS R Quick Tips: Battery Charging 2024, April
Anonim

Canon-camerabatterijen worden op verschillende manieren opgeladen. In principe gebruiken nieuwe apparaten hiervoor speciale apparaten, en sommige worden ook opgeladen vanaf een computer of een standaard oplader.

Een Canon-camera opladen
Een Canon-camera opladen

instructies:

Stap 1

Als uw camera wordt geleverd met een speciaal apparaat voor het opladen van de batterij, verwijdert u deze uit het compartiment en plaatst u deze in een speciale houder, rekening houdend met de verbinding van de contacten met de contacten van de SDU. Sluit een speciale netwerkkabel aan op de container, die bij de camera wordt geleverd (en kan ook worden vervangen door een vergelijkbare langere lengte, dergelijke kabels zijn in bijna elk huis aanwezig).

Stap 2

Sluit de apparaatstekker aan op een stroombron en wacht tot de batterij volledig is opgeladen. Dit kan enkele uren duren (2 tot 4). Als u hem voor de eerste keer oplaadt, is het het beste om hem volledig te ontladen voordat u dit doet, en hem dan iets langer dan de toegewezen tijd in het RAM-geheugen te laten om de capaciteit te vergroten.

Stap 3

Als uw Canon-camera tijdens het gebruik standaard oplaadbare batterijen gebruikt, koop dan een wisselstroomoplader voor deze bij een dichtstbijzijnde radiowinkel in uw stad. Je kunt ze ook thuis bestellen via de Svyaznoy online winkel of ze kopen in winkels voor mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten.

Stap 4

Plaats de batterijen in het apparaat en let daarbij op de polariteit. Wacht tot de groene indicator verschijnt, normaal duurt het ongeveer 18-20 uur om twee batterijen met een grote capaciteit volledig op te laden.

Stap 5

Als uw cameramodel opladen via de USB-poort van een computer ondersteunt, sluit u deze aan met de mini-USB-kabel die gewoonlijk bij het apparaat wordt geleverd. Let op de indicator op het camerascherm, deze geeft het laadniveau van de batterij aan.

Stap 6

Voor de aansluiting kunt u het beste originele snoeren gebruiken. Het opladen van de batterij kan in dit geval ongeveer 3 uur duren. Ook wordt in dergelijke gevallen soms een speciale adapter van USB naar een gewone stekker voor een stopcontact in de kit meegeleverd, zodat het laadproces plaatsvindt zonder tussenkomst van een computer.

Aanbevolen: