Een Persoon Vinden Als De Telefoon Is Uitgeschakeld

Inhoudsopgave:

Een Persoon Vinden Als De Telefoon Is Uitgeschakeld
Een Persoon Vinden Als De Telefoon Is Uitgeschakeld

Video: Een Persoon Vinden Als De Telefoon Is Uitgeschakeld

Video: Een Persoon Vinden Als De Telefoon Is Uitgeschakeld
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

We zijn zo gewend om constant contact te hebben dat onbeantwoorde telefoontjes of het ontbreken van verbinding met een geliefde er meteen op wijst dat er iets met hem is gebeurd. In de meeste gevallen is er geen reden voor paniek - zijn mobiele apparaat kan gewoon worden ontladen, of hij bevindt zich gewoon op de plek waar de verbinding niet vastloopt. Maar wat als een persoon lange tijd niet terugbelt en zijn mobiele telefoon koppig stil is? Er is maar één uitweg - je moet beginnen met zoeken.

Een persoon vinden als de telefoon is uitgeschakeld
Een persoon vinden als de telefoon is uitgeschakeld

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u al uw wederzijdse kennissen bellen. Als de gezochte persoon zich niet in hun gezelschap bevindt, heeft een van hen misschien met het puntje van een oor gehoord waar de vermiste persoon naartoe zou gaan.

Stap 2

Indien uw gemeenschappelijke vrienden en kennissen geen informatie hebben over de laatste verplaatsingen van de gezochte persoon, bel dan de studie/werkplaats van deze persoon. Dus je zult in ieder geval ontdekken of hij die dag in de instelling verscheen, en als je geluk hebt, zullen ze je vertellen met wie hij de kamer verliet en de coördinaten geven van de laatste mensen die met hem hebben gecommuniceerd.

Stap 3

Denk aan de gewoonten van je verloren vriend. Misschien gaat hij tegelijkertijd constant naar een café, sportschool, massage, enz. Als zijn mobiele telefoon kapot gaat, is het onwaarschijnlijk dat deze persoon zijn reeds gevestigde gewoonten zal veranderen. Dus als je hem op een van deze plaatsen vindt, dan is alles in orde met hem - het probleem zat alleen in de telefoon.

Stap 4

Als je de vermiste persoon zou ontmoeten, maar door het gebrek aan communicatie is het rendez-vous niet gelukt, kijk dan op je persoonlijke pagina op het sociale netwerk, ga naar ICQ, Skype en e-mail. Misschien ligt er in een van de programma's een brief met uitleg voor je klaar: internetten is soms veel makkelijker dan telefoneren. Al moet je niet op nieuws vertrouwen. Met toegang tot het netwerk bij de hand, kan een persoon u een bericht sturen of bellen via een van de moderne programma's.

Stap 5

Het is niet overbodig om naar zijn persoonlijke account te kijken. Misschien ontdek je dankzij het sociale netwerk de geheime kant van zijn leven, wat zal helpen om de verblijfplaats van je verloren familielid of kennis te achterhalen. Als u ernstig in de war bent door het verlies van een dierbare, kunt u ziekenhuizen en mortuaria bellen. Daar wil ik natuurlijk niet aan denken, maar ook deze optie is niet uit te sluiten.

Stap 6

Breng de verklaring naar de politie. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze zich op dezelfde manier gaan gedragen als jij - op zoek naar wederzijdse kennissen, collega's op het werk ondervragen, enz. Maar in tegenstelling tot jou heeft de politie meer vrije handen. Zij kunnen een verzoek indienen bij de vervoersdienst en informatie ontvangen over de bewegingen van de vermiste persoon, die niemand u zonder de juiste bevoegdheid zal geven.

Aanbevolen: