Een Factuur Detailleren

Inhoudsopgave:

Een Factuur Detailleren
Een Factuur Detailleren

Video: Een Factuur Detailleren

Video: Een Factuur Detailleren
Video: Hoe maak ik een factuur? Boekhouden voor beginners 2024, Mei
Anonim

Het beheersen van uw uitgaven voor mobiele communicatie is een vrij rationele en correcte beslissing. En wat goed is - het kost niet veel tijd. Mobiele operators bieden hun klanten een handige service genaamd "Detailed Report". Dit rapport wordt verzonden in de vorm van een regulier bestand, waarin informatie over alle geleverde diensten is opgenomen. Zo bestelt u een gedetailleerd rapport.

Beheer uw mobiele uitgaven
Beheer uw mobiele uitgaven

Noodzakelijk

Hiervoor heeft u internettoegang en een werkend e-mailadres nodig

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van uw mobiele provider in Internetondersteuning (soms wordt dit "Persoonlijk account" genoemd).

Stap 2

Voer uw mobiele telefoonnummer en inlogwachtwoord in op de aangegeven regel. Als je het nog niet eerder hebt gegeven en je hebt geen "invoer" wachtwoord, haal het dan op. Op dezelfde pagina wordt beschreven hoe dit kan. Meestal moet u een gratis nummer bellen en ontvangt u een toegangswachtwoord in een sms-bericht.

Stap 3

U bent op uw persoonlijke pagina gekomen. Selecteer de periode waarover u rapporten wilt ontvangen. U heeft bijvoorbeeld een kalendermaand geselecteerd.

Stap 4

Voer in de vereiste regel uw e-mailadres in waarop u rapporten zult ontvangen. Binnenkort krijgt u een brief met een rapportbestand in uw e-mail.

Aanbevolen: