Hoe U Uw Communicator Kunt Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Communicator Kunt Deblokkeren
Hoe U Uw Communicator Kunt Deblokkeren

Video: Hoe U Uw Communicator Kunt Deblokkeren

Video: Hoe U Uw Communicator Kunt Deblokkeren
Video: How To Unblock Temporarily Sending Message On Facebook You'Re Temporarily Blocked From Sending Sms 2024, Mei
Anonim

De communicator is een zakcomputer gecombineerd met een mobiele telefoon. Deze apparaten hebben een breed scala aan functies en kunnen desktop-pc's gedeeltelijk vervangen.

Hoe u uw communicator kunt deblokkeren
Hoe u uw communicator kunt deblokkeren

Noodzakelijk

  • - Firmwarebestanden;
  • - knipperprogramma.

instructies:

Stap 1

Het blokkeren van de communicator kan verschillende redenen hebben. Soms wordt het veroorzaakt door een systeemstoring van de software en in sommige situaties wordt het veroorzaakt door onjuiste acties van de gebruiker. In de meeste gevallen kan de communicator worden ontgrendeld met de functie Hard Reset. Open de instructies voor uw communicator en ontdek de details van het uitvoeren van deze procedure.

Stap 2

U kunt deze gegevens ook vinden door naar de website van de fabrikant van uw communicator te gaan. Om de fabrieksinstellingen van het apparaat toe te passen, moet u meestal verschillende knoppen met uw vingers ingedrukt houden en met de stylus op de Reset-toets drukken. Meestal is het verzonken in de behuizing van de communicator. Deze opstelling van de Reset-toets voorkomt onbedoeld indrukken.

Stap 3

Voer de nodige manipulaties uit en wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart. Voer de standaard fabrieksbeveiligingscode in. De betekenis ervan is te vinden in de instructies of op de website van de fabrikant.

Stap 4

Als deze procedure niet heeft geholpen om het mobiele apparaat te ontgrendelen, wijzig dan de software. Selecteer de nieuwste firmwareversie. Als u de apparaatparameters niet wilt wijzigen, gebruik dan de softwareversie die momenteel is geïnstalleerd.

Stap 5

Selecteer het programma waarmee u de softwarewijzigingsprocedure gaat uitvoeren. Het is beter om alleen officiële hulpprogramma's te gebruiken. Houd er rekening mee dat het wijzigen van de firmware de garantie voor dit apparaat kan doen vervallen. Het is mogelijk om de software te wijzigen met behulp van officiële programma's zoals Nokia Software Updater. Zelfs een mislukte firmware van de communicator van dit programma is gelijk aan een garantiegeval.

Stap 6

Nadat u het apparaat hebt geflitst, schakelt u het in en voert u de fabrieksbeveiligingscode in. Controleer de functionaliteit van het apparaat.

Aanbevolen: