Hoe Foto's Naar Je Telefoon Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar Je Telefoon Te Uploaden
Hoe Foto's Naar Je Telefoon Te Uploaden

Video: Hoe Foto's Naar Je Telefoon Te Uploaden

Video: Hoe Foto's Naar Je Telefoon Te Uploaden
Video: How to Transfer Photos from iPhone to Computer 2024, April
Anonim

Foto's toevoegen aan een mobiele telefoon is vrij eenvoudig. Er zijn veel verschillende opties om dit idee uit te voeren. U moet elk afzonderlijk bekijken en de meest geschikte kiezen.

Hoe foto's naar je telefoon te uploaden
Hoe foto's naar je telefoon te uploaden

instructies:

Stap 1

Allereerst is de meest eenvoudige implementatiemethode het downloaden van afbeeldingen met behulp van een betaalde sms / mms-service. In veel kranten/tijdschriften staat deze optie direct geschreven. Daar worden de foto's met een preview op de advertentiepagina geplaatst. U kunt kiezen wat u wilt en bestellen. Dit is natuurlijk de meest beperkte service. Kleine selectie van foto's en je moet geld betalen.

Stap 2

Ook kunt u met uw telefoon een speciale wap-site betreden. Bijvoorbeeld exclusief gewijd aan foto's en gratis (bijvoorbeeld https://samsik.ru/). Het nadeel van deze methode zijn de voorwaardelijke kosten van de dienst (afhankelijk van het tariefplan), maar er is meer keuze, je kunt meer foto's pompen en het is goedkoper dan de eerste optie

Stap 3

Een van de gratis en gemakkelijke manieren is om bestanden (inclusief foto's) via Bluetooth over te zetten. Deze technologie is sinds het begin van de 21e eeuw beschikbaar op bijna alle modellen mobiele telefoons. Daarom heeft waarschijnlijk bijna iedereen. Om bestanden over te zetten via Bluetooth, activeer je het gewoon op je telefoon en breng je foto's over van de ene telefoon naar de andere. Of, als u USB Bluetooth koopt, kunt u bestanden uitwisselen tussen uw computer en uw mobiele telefoon. Het nadeel van deze methode is de snelheid van bestandsoverdracht. Het is geschikt voor het overzetten van een of meer bestanden, maar voor het overzetten van duizenden bestanden tegelijk is het niet erg efficiënt en kan het lang duren.

Stap 4

De handigste manier om foto's over te zetten is een directe verbinding tussen de mobiel en de computer. Ofwel via USB + een speciaal programma voor uw gsm-model, ofwel via een kaartlezer. Gezien het feit dat het geheugen van moderne mobiele telefoons al lang in gigabytes wordt berekend, kunt u veilig downloaden op internet: "een selectie van afbeeldingen voor een mobiele telefoon", die duizenden afbeeldingen bevat. Of download de foto's die je leuk vindt en zet ze over naar je mobiel. Als u deze methode gebruikt, duurt het even voordat ze naar uw telefoon zijn overgebracht.

Aanbevolen: