Hoeveel Gaat De Xbox 720 Kosten?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Gaat De Xbox 720 Kosten?
Hoeveel Gaat De Xbox 720 Kosten?

Video: Hoeveel Gaat De Xbox 720 Kosten?

Video: Hoeveel Gaat De Xbox 720 Kosten?
Video: Xbox 720 - What To Expect 2024, April
Anonim

Xbox 720 (One) is een nieuwe versie van de populaire console van Microsoft. De console is tegenwoordig een van de meest verwachte apparaten in Rusland - het apparaat zal nieuwe horizonten openen voor alle gamers en spelers van over de hele wereld. De prijs van de settopbox kan variëren, afhankelijk van de regio waarin het apparaat wordt verkocht.

Hoeveel gaat de Xbox 720 kosten?
Hoeveel gaat de Xbox 720 kosten?

Xbox One-prijs

Het apparaat werd aangekondigd op 21 mei 2013 en ging in de verkoop in Noord-Amerika, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Australië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje (22 november), Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. De oorspronkelijke Amerikaanse prijs werd aangekondigd op $ 499 (ongeveer RUR 17.500). In het VK ontving de settopbox een bedrag van £ 429 (25.000 roebel).

De naam Xbox 720 werd veranderd in Xbox One voorafgaand aan de release van de console.

Op dit moment wordt de settopbox niet verkocht in Rusland? en de officiële prijs is niet vastgesteld. In de Russische Federatie is er echter een mogelijkheid om een settopbox te kopen tegen een prijs vanaf 26.000 roebel in online winkels (bijvoorbeeld GamePost, NextGame). Een groot aantal aanbiedingen voor de verkoop van Xbox One is te vinden op de Yandex. Market-service. De Amerikaanse versie van het toestel wordt in de schappen aangeboden.

De exacte timing van de release van de console in de Russische Federatie is nog onbekend, maar de werkelijke prijs van het apparaat zal naar verwachting rond de 19.000-21.000 roebel liggen. Ook is het voorvoegsel nog niet vrijgegeven voor de Scandinavische landen. De Xbox One moet nog worden onthuld in België, Zwitserland en Nederland.

Het apparaat zal naar verwachting in het voorjaar in de Russische schappen komen te liggen.

Hardware van de settopbox

Xbox One heeft verbeterde hardware ontvangen die een orde van grootte productiever is dan de console van de vorige generatie. De Xbox kreeg een acht-core processor mee met een kloksnelheid van 1,75 GHz, wat beduidend hoger is dan de meeste moderne thuiscomputers. De grafische processor is ook een speciale bestelling van ATI en is gebaseerd op 12 rekenmodules met 768 cores met een prestatie gelijk aan ongeveer 1,31 teraflops. Flops wordt gebruikt om de vermogenskenmerken van krachtige computersystemen te bepalen en om te bepalen hoeveel computertaken de apparatuur per seconde kan uitvoeren.

De Xbox One heeft 8 GB RAM, maar 3 GB wordt gebruikt door het besturingssysteem en er zijn er slechts 5 beschikbaar voor de gebruiker. Het apparaat heeft ook een ESRAM-balk van 32 MB. Een onderscheidend kenmerk van de adapter is een bijna 3 keer hogere schrijfsnelheid van gegevens in vergelijking met de gebruikelijke DDR3-balk, die tegenwoordig in de meeste computers wordt gebruikt. De settopbox is uitgerust met een Blu-Ray en dvd-station.

In tegenstelling tot de vorige versie van de Xbox 360 heeft de console geen regionaal slot en koppelt hij geen games aan een specifiek account.

Het apparaat is niet compatibel met Xbox 360-games, heeft een Kinect 2.0 draadloze controller en heeft ingebouwde gezichtsherkenningstechnologie, evenals infraroodsensoren waarmee je in het donker kunt opnemen. Het apparaat heeft een high-definition camera die video kan opnemen in een resolutie van 1080p.

Aanbevolen: