Boeken Lezen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Samsung
Boeken Lezen Op Samsung

Video: Boeken Lezen Op Samsung

Video: Boeken Lezen Op Samsung
Video: Immer update 1.8: meer boeken lezen op je smartphone 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne mobiele telefoons worden niet alleen voor het beoogde doel gebruikt. Er is een categorie mensen die boeken of documenten liever met mobiele apparaten lezen dan met de gebruikelijke papieren exemplaren.

Boeken lezen op Samsung
Boeken lezen op Samsung

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter;
  • - Lees Maniak.

instructies:

Stap 1

Als u uw mobiele telefoon of communicator wilt gebruiken om boeken te lezen, begin dan met het ontdekken van de mogelijkheden van dit apparaat. Bestudeer de instructies of lees de informatie op de website van de fabrikant. Ontdek welke typen tekstbestanden uw mobiele telefoon ondersteunt.

Stap 2

De meeste communicators kunnen gemakkelijk doc- en zelfs docx-bestanden aan. Wanneer u met dergelijke apparaten werkt, volstaat het om documenten eenvoudig in het telefoongeheugen of op een flashstation te laden. Volg deze procedure.

Stap 3

Kies een leesprogramma dat geschikt is voor uw communicatormodel. Het is belangrijk om te begrijpen dat de meeste applicaties niet zijn ontwikkeld voor een specifiek model van het apparaat, maar voor het besturingssysteem dat wordt gebruikt om dit apparaat te bedienen.

Stap 4

Als u een budgettelefoonmodel heeft dat Java-toepassingen ondersteunt, heeft u een gespecialiseerd hulpprogramma nodig. Download de Read Maniac-app. Het werkbestand zelf moet een jar-extensie hebben. Hierdoor kunt u het programma uitvoeren zonder het eerst te installeren.

Stap 5

Kopieer de gedownloade applicatie naar een USB-flashstation of laad deze in het geheugen van een mobiel apparaat. Het hulpprogramma Read Maniac ondersteunt alleen txt-bestanden. Daarnaast is het mogelijk om in een archief verpakte tekst te openen.

Stap 6

Als uw mobiele telefoon geen txt-bestanden draadloos ontvangt, probeer dan een USB-kabel te gebruiken om de gewenste informatie te downloaden. In een situatie waarin er geen mogelijkheid is om een bekabelde verbinding te gebruiken, maakt u een rar-archief met de compressiemethode "Geen compressie".

Stap 7

Kopieer de vereiste tekstdocumenten erin. Download het archief naar uw mobiele telefoon. Voer het Read Maniac-programma uit en open het vereiste bestand.

Aanbevolen: