Hoe De Mobiele Versie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Mobiele Versie Te Verwijderen
Hoe De Mobiele Versie Te Verwijderen
Anonim

Op dit moment winnen mobiele versies van sites en forums steeds meer aan populariteit onder gebruikers van smartphones en communicators, maar informatie hierover wordt niet altijd in het vereiste volume verstrekt.

Hoe de mobiele versie te verwijderen
Hoe de mobiele versie te verwijderen

instructies:

Stap 1

Download een HTML-editor als deze nog niet eerder op uw computer was geïnstalleerd. Dit kan Adobe Dreamweaver, Web Development Studio, HTML Editor of speciale tekstbewerkingsprogramma's zijn die speciaal zijn gemaakt om gemakkelijk met code te werken, bijvoorbeeld Notepad ++.

Stap 2

Gebruik de gemakkelijkste manier om de mobiele versie van de site te verwijderen - verwijder de mobiele directory. Om dit te doen, zoekt u in uw editor een map met de juiste naam in de hoofdmap van de site en verwijdert u deze. Maak een voorlopige kopie van de bron samen met de mobiele versie. Deze methode is eenvoudig, maar heeft zijn nadelen - het werkt niet in alle gevallen en soms is de site gewoon niet beschikbaar vanaf mobiele apparaten, omdat de browser automatisch wordt omgeleid naar de pagina van de mobiele versie, die niet meer bestaat.

Stap 3

Controleer na het verwijderen van de directory of de browser automatisch overschakelt naar de mobiele versie bij het openen van de hoofdsite. Als het probleem in de toekomst verdwijnt, laat u alles ongewijzigd, maar als er een fout verschijnt, gebruikt u een alternatieve methode om de waarden uit het bestand in de hoofdmap te vervangen, waarna de browser van het mobiele apparaat onmiddellijk de reguliere versie moet downloaden.

Stap 4

Open het bestand Widget.class.php in de hoofdmap van de site. Zoek op ongeveer 70 regels $ this-> mobile_user = true; vervang true door false, waarna de mobiele versie wordt gedeactiveerd. Sla deze wijziging op, waarna de mobiele versie inactief wordt. Hier hoeft u geen speciaal programma te gebruiken voor het bewerken van webpagina's; u hoeft alleen dit bestand in standaard Windows Kladblok te openen en de code te repareren.

Aanbevolen: