Hoe Foto's Naar De IPhone Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar De IPhone Te Uploaden
Hoe Foto's Naar De IPhone Te Uploaden

Video: Hoe Foto's Naar De IPhone Te Uploaden

Video: Hoe Foto's Naar De IPhone Te Uploaden
Video: How to Upload Your Photos To iCloud - iPhone Beginners Guide 2024, Maart
Anonim

Met een groot, contrastrijk display en indrukwekkend flashgeheugen kan de iPhone worden gebruikt als handige opslag voor afbeeldingen. Tegelijkertijd zijn er verschillende opties om er afbeeldingen in te laden.

Hoe foto's naar de iPhone te uploaden
Hoe foto's naar de iPhone te uploaden

instructies:

Stap 1

Om foto's die op uw computer zijn opgeslagen over te zetten naar de iPhone, hebt u iTunes nodig. Het is ontwikkeld door Apple en is ontworpen om bestanden over te zetten van computer naar iPhone en vice versa. Je kunt het downloaden op de officiële website op www.appel.com

Stap 2

Nadat u iTunes op uw computer hebt geïnstalleerd, start u het programma en sluit u uw iPhone aan met een USB-kabel. Klik in het menu aan de linkerkant op het iPhone-pictogram in het gedeelte "Apparaten" en ga naar het tabblad "Foto's" in het hoofdvenster van het programma.

Stap 3

Hier moet u het pad opgeven naar de map met de foto's die u naar de iPhone wilt overbrengen. Klik hiervoor op de knop "Foto's synchroniseren van" en selecteer de gewenste map op de harde schijf van uw computer. Klik op de knop "Synchroniseren" in de rechterbenedenhoek van het toepassingsvenster en de foto's worden overgebracht naar de iPhone.

Stap 4

Als u afbeeldingen van internet naar uw iPhone moet downloaden, kunt u dit doen zonder de hulp van een computer. Open uw Safari-browser en ga naar de site waarvan u afbeeldingen wilt downloaden. Nadat u de gewenste pagina hebt geopend, raakt u het scherm in het afbeeldingsgebied aan en houdt u uw vinger enkele seconden vast.

Stap 5

Er verschijnt een menu op het scherm waarin u het item "Afbeelding opslaan" moet selecteren. De iPhone zal de foto vervolgens uploaden naar de fotogalerij. Daar moet u later zoeken naar alle afbeeldingen die op deze manier zijn geladen.

Stap 6

Een andere optie voor het downloaden van afbeeldingen naar de iPhone is het gebruik van speciale applicaties uit de AppStore. Download een van de gratis fotozoekapplicaties op internet (zoals iWallpapers of Flickr), selecteer vervolgens de afbeeldingen die je leuk vindt en sla ze op in het menu.

Stap 7

Om dit te doen, klikt u in de meeste toepassingen op het pictogram met een pijl onder aan het scherm en selecteert u vervolgens de opdracht om de afbeelding op te slaan in het menu dat verschijnt.

Aanbevolen: