Hoe Gprs MTS Met De Telefoon Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs MTS Met De Telefoon Te Verbinden
Hoe Gprs MTS Met De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe Gprs MTS Met De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe Gprs MTS Met De Telefoon Te Verbinden
Video: Как подключить телефон к Toyota Prius Hybrid по bluetooth 2024, Mei
Anonim

Om toegang te krijgen tot internet op een mobiele telefoon, moet u de GPRS-instellingen bestellen bij de operator met behulp van speciale nummers. Dit is trouwens niet alleen relevant voor MTS-abonnees, maar ook voor Beeline en MegaFon.

Hoe gprs MTS met de telefoon te verbinden
Hoe gprs MTS met de telefoon te verbinden

instructies:

Stap 1

Elke klant van het MTS-bedrijf kan GPRS-instellingen bestellen door de officiële website van de operator te bezoeken. In een speciaal gedeelte moet u uw mobiele telefoonnummer vermelden. Het instellen van de nodige instellingen is ook mogelijk door te bellen naar 0876 (het is gratis), evenals door een sms-bericht te sturen naar het korte nummer 1234 (geen sms nodig). Houd er rekening mee dat u na ontvangst van de instellingen deze zeker moet opslaan.

Stap 2

Daarnaast levert de telecomoperator MTS de dienst Unlimited Internet. Het werkt op basis van GPRS-communicatie. Door hem aan te sluiten, kunt u vanaf uw mobiele telefoon internetten of als modem gebruiken. Om de service te activeren, stuurt u een gratis USSD-verzoek * 510 #. Er is ook een sms-centrum op 510. Je kunt er 24 uur per dag berichten naartoe sturen. Hun tekst moet een hoofdletter of een kleine Latijnse letter A bevatten. Het bedrijf biedt abonnees de USSD-portal * 111 * 404 # en het Internet Assistant-systeem. De klant van het bedrijf kan op elk moment persoonlijk contact opnemen met het Contact Center of Technical Support Center.

Stap 3

Een andere telecomoperator die zijn abonnees ook toelaat om een internetverbinding op basis van GPRS te activeren, is Beeline. Om automatische instellingen te krijgen, kiest u het USSD-verzoek * 110 * 181 # op het toetsenbord en drukt u op de beltoets.

Stap 4

In MegaFon kunnen telefooninstellingen worden gemaakt door een oproep naar de abonneeservice, die beschikbaar is door 0500 te bellen of door persoonlijk contact op te nemen met de communicatiesalon van de operator.

Aanbevolen: