Hoe Nummers Van Een Simkaart Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Nummers Van Een Simkaart Te Verwijderen
Hoe Nummers Van Een Simkaart Te Verwijderen

Video: Hoe Nummers Van Een Simkaart Te Verwijderen

Video: Hoe Nummers Van Een Simkaart Te Verwijderen
Video: How To Edit and Delete Contacts On Your Sim Card Directly From Any Android Device 2024, Mei
Anonim

Eigenaren van nieuwe telefoons worden vaak geconfronteerd met een onvoorziene moeilijkheid - de onmogelijkheid om nummers van een simkaart te verwijderen. Het is gemakkelijk om nummers uit het geheugen van de telefoon zelf te verwijderen, maar de simkaart wordt niet gewist. Hoe hiermee om te gaan?

Hoe nummers van een simkaart te verwijderen
Hoe nummers van een simkaart te verwijderen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest betrouwbare manier is om de simkaart te verwijderen en in een oude telefoon te plaatsen. In tegenstelling tot moderne iPhones, kunt u in de oude telefoon volledig vrij nummers van een simkaart verwijderen, als deze niet is vergrendeld en beveiligd met een wachtwoord. Als de telefoon een wachtwoord vereist, voert u de nummers in die in het document op de SIM-kaart staan. Daarna heb je er volledige toegang toe.

Stap 2

Als dit niet mogelijk is, probeer dan het volgende: ga naar het contactenmenu en zoek de map met de simkaartnummers. Ga vervolgens naar het menu en selecteer "Alles verwijderen". Het adresboek wordt gewist, maar u kunt de servicenummers van het mobiele bedrijf, bijvoorbeeld "Beep" voor MTS, niet verwijderen. Het is bijna onmogelijk om ze van de simkaart te verwijderen.

Stap 3

Probeer onnodige telefooncontacten één voor één te verwijderen door ze in het telefoonboek te selecteren en te verwijderen. Zelfs als ze niet in het geheugen van de telefoon staan, maar op de simkaart zijn vastgelegd, moeten ze toch worden verwijderd.

Stap 4

Bij sommige, meestal oudere telefoonmodellen, is er nog een mogelijkheid om het probleem op te lossen. Ga door het volgende pad: kaartcontactbeheer, start-> instellingen -> systeem-> menu -> SIM-kaartinstellingen. Selecteer het gewenste contact, houd de knop ingedrukt. Er gaat een menu voor je open: bewerken, verwijderen, verzenden, opslaan. Dat wil zeggen, u kunt alle contacten van de simkaart pijnloos verwijderen.

Stap 5

Gebruik een speciaal programma waarmee je contacten op een simkaart kunt bewerken. Het heet HTC SIM Manager. Installeer het op uw telefoon en u kunt alle vermeldingen in het telefoonboek bewerken en verwijderen. Je kunt het hier vinden: https://w3bsit3-dns.com.info/news/1180. Om te downloaden, moet u de registratieprocedure doorlopen, waarna het programma gratis beschikbaar is. Hiermee heb je volledige controle over je simkaart.

Aanbevolen: